X
 
 

Служители за колцентрове, заведения и хотели, са най-търсени в бюрата по труда във Варна

817 2
Служители за колцентрове, заведения и хотели, са най-търсени в бюрата по труда във Варна
Кадри за хотели и ресторанти, и служители, владеещи чужди езици за отговаряне на запитвания на клиенти по телефона, са най-търсени през тази седмица във Варна. Това сочи справката с актуалните работни места, обявени от бюрата по труда в града и областта, съобщи "Фокус".

В момента фирма търси да наеме десетима сервитьори. Предлаганата за длъжността заплата е в размер на 800 лева. Освен да подреждат, почистват и зареждат поверения им район, да полират чаши и прибори, да отсервират своевременно и да поддържа съоръженията и инвентара, с който се работи, бъдещите служители трябва да владеят английски, руски или румънски език. Търсене има и за готвачи, администратори в хотели, охранители и салонни управители.

Разследват залежали 25 контейнера с италиански боклук на пристанище Варна-Запад

Образувано е досъдебно производство във връзка с 25 контейнера на пристанище Варна - Запад, които са пристигнали на 9 октомври 2019 г. ...

През тази седмица във Варна има обявени и десетки свободни позиции за служители, отговарящи на запитвания по телефона. Кандидатите могат да са със средно или с висше образование, но задължително трябва да владеят немски език. Сериозно търсене с над 20 свободни места има и за шивачи. Сред по-масово търсените кадри са и такива за преподаватели в учебни заведения, както и за помощник-възпитатели. Сред обявите има и такива за учители в детска градина.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Колцентрове а въже центрове има ли, е@ахте мамата на българския език плужеци гадни и продажни дупелизачи !
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Рембрандиране е много модна дума в "новия" български език, защото преименуване не е на почит, тътй като е наистина българска дума ! КонграчулейшъННН ...
    : 0 !