Вицепремиерът Христосков и вътрешният министър Бакалов ще посетят Мизия

29472
Вицепремиерът Христосков и вътрешният министър Бакалов ще посетят Мизия
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Йордан Христосков и министърът на вътрешните работи Йордан Бакалов ще посетят на 7 август 2014 г., бедстващите райони в област Враца, съобщиха от МТСП и от МВР.

Очаква се около 10:00 часа вицепремиерът Христосков, заедно с министъра на вътрешните работи Бакалов и директора на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов да пристигнат в кризисния център в град Мизия. Комисар Николов ще запознае двамата министри на място с оперативната обстановка, работата на екипите, условията, при които са настанени евакуираните и нанесените щети от наводнението.

Днес служебният премиер професор Георги Близнашки увери, че служебното правителство ще се отнесе много сериозно към бедствието в Мизия. Не е нужно цялото правителство да се изсипва там - и без това вече доста партии го правят, ние ще обърнем внимание чрез подготвените за това хора и чрез министрите, в чиито ресори попадат последиците от наводнението, каза премиерът.

Вече има водоноски и палатков лагер за Мизия

Военнослужещи от военно формирование 42 800 – град Плевен продължават участието си в спасителните дейности в град Мизия, съобщи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com