5 балотажа и един трилотаж във Великотърновско

2617
5 балотажа и един трилотаж във Великотърновско
Снимка: Actualno.com

5 балотажа и един трилотаж ще определят следващия кмет на 6 населени места в община Велико Търново, стана ясно при 100% обработени протоколи от Общинската избирателна комисия.

В село Самоводене не двама, а трима ще се борят за доверието на местните, след като две дами получиха равен резултат от 17.20%. В гласуването на първи тур убедително води дългогодишният кмет Николай Милаковски от ГЕРБ с 29,97% доверие. Той се изправя срещу Валентина Първанова от "Българска демократична общност" и Кристина Чонева от "Движение Царевград за Велико Търново", за които са пуснати равен брой действителни бюлетини, пише "24 часа".

Продължава обработката на протоколи в "Арена Армеец" със 100-200 души вътре

Все още продължава обработката на протоколите от Общинската избирателна комисия (ОИК) в столицата в "Арена Армеец". Според хората, коит...

В двата по-малки града край Велико Търново -Дебелец и Килифарево, кой ще седне на кметския стол също ще се решава на втори тур. В Дебелец за управлението на града ще се състезават Снежана Първанова /ГЕРБ/ и Димитър Димитров /БСП/.

Жителите на Килифарево ще избират свой фаворит между Димитър Събев /ГЕРБ/ и Сергей Стойков /БСП/. В село Балван за доверието на местните ще се борят Стоян Стоянов, издигнат от Инициативен комитет, и Недьо Георгиев от БСП. В Дичин за вота на избирателя ще се съревновават Николай Теодосиев от БСП и Стефан Димитров от ГЕРБ. В село Леденик претендентите са Христо Попов, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от ГЕРБ, и Антон Кръстев от "Българска демократична общност".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com