ГЕРБ - Велико Търново издигна Даниел Панов за трети кметски мандат

17037
ГЕРБ - Велико Търново издигна Даниел Панов за трети кметски мандат
Снимка: ГЕРБ - Велико Търново

Общинската организация на ПП „ГЕРБ“ във Велико Търново единодушно издигна кандидатурата на настоящия кмет Даниел Панов за трети управленски мандат и за водач на листата за общински съветници за местните избори. Това стана на проведеното снощи номинационно събрание в Голямата зала на община Велико Търново.

Даниел Панов благодари за доверието и за съвместната работа с общинските съветници и 36-те кмета на населени места. Той заяви: „Кметската професия не ми е по задължение, но ме задължава пред вас след изборите да работя за Велико Търново“  и отправи призив към партийните членове да работят за ГЕРБ и на предстоящите местни избори.

Кметът Панов отбеляза, че когато си на ръководен пост, особено когато управляваш историческата и духовна столица на България, времето лети много бързо и това, което е направено през последните четири години трябва да бъде достойно оценено. „Всички ние, които сме на тези постове, знаем колко нерви, безсънни нощи и загърбване на семейството ни коства изпълнението на това, за което сме избрани“, каза още градоначалникът. 

По отношение на населените места в общината, за нов мандат бяха номинирани настоящи кметове като Снежана Първанова в Дебелец, Димитър Събев в Килифарево, Йорданка Колева в Ресен, Антоанета Тодорова във Водолей, Гица Лазарова в Пчелище, Кирил Ангелски в Шемшево, Христо Кунчев в Церова Кория и Николай Милаковски в Самоводене. За кмет на Самовозене бе предложен и друг кандидат - Стефан Мъглов. Според устава на ГЕРБ изборът за Самоводене ще бъде направен от Изпълнителната комисия.

Организацията на ГЕРБ в общината дава подкрепата си и на петима независими кандидати за кметове на населени места, а именно за Албена Беренска в Беляковец, Недю Георгиев в Балван, Христо Христов в Ново село, Малина Попова в Присово и Тодор Морчев в Леденик. 

Номинация за общински съветници получиха директорът на МДТ „Константин Кисимов”  Васил Вълчев, предприемачите Владимир Джанабетски и Денислав Сираков, д-р Леонид Георгиев, историкът Емил Врежаков и др., както и членовете на настоящия местен парламент. Сред номинираните са и народният представител Станислав Стоянов, областният управител проф. Любомира Попова и директорът на социалните дейности в общината Росица Димитрова. За общински съветници от "гражданската квота" бяха издигнати арх. Драгомир Йосифов, учителят и фотограф Никифор Тодоров, юристите Красимира Дурчева и Хрисимира Витанова, зъболекарят Антон Дончев и др.

Предложенията ще бъдат изпратени в централата на ПП ГЕРБ, където ще бъдат одобрени окончателните кандидатури за 13 кметове на населени места с пряк избор в община Велико Търново и листата от 37 общински съветници. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ВЕЛИКО ТЪРНОВО:

Ваксиниран младеж е с коклюш във Велико Търново

ВАС ще има последната дума за проекта на Вълка за огромен инсинератор край Павликени

Авария остави без вода Велико Търново и още няколко града

Хората в Павликени си имат камила (СНИМКИ)

Сериозна авария: Велико Търново е без вода

След 14 бременности: 33-годишна жена роди за 11-и път у нас

2-годишно дете почина в болницата във Велико Търново

Два дни грипна ваканция в област Велико Търново

За трето дете: 10 000 лева накуп ще дават в Горна Оряховица

Спасиха измръзнал бял щъркел в Горнооряховско (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com