Весела Лечева: Всяко дете да може да избира от поне три безплатни спорта

3109
Весела Лечева: Всяко дете да може да избира от поне три безплатни спорта
Снимка: Facebook

„Никога не съм крила, че за мен спортът е начин на живот. И аз съм тръгнала от малък клуб. Това е причината моята кауза да е всяко дете до 10-годишна възраст да има възможност да избира от поне три вида спорт, които да практикува безплатно“. Това заяви кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Весела Лечева в разговор с ръководството и спортистите от ФК „Левски Лясковец“.

Весела Лечева: Туризмът може да даде нов живот на малките населени места

„Туризмът може да даде нов живот на малките населени места, които имат природни дадености. Точно такъв е случаят с Вонеща вода &n...

Поводът за срещата бе поставеното осветление на клубния стадион, което бе закупено със средства, дарени от Лечева. „Искам да ви пожелая много успехи, да постигнете мечтите си и да бъдете сред най-добрите. Няма да е лесно. Ще е трудно, но можете да постигнете всичко, ако работите всеки ден за целите си“, заяви кандидатът за депутат. Тя сподели свои преживявания от спортната й кариера.

„Още от малка мечтаех да бъда най-добрата и успях да стана пет пъти световен шампион и два пъти вицеолимпийски шампион. Това се случи, благодарение и на усилията на моите треньори, затова поздравления за вашите треньори, които всеки ден са неотлъчно до вас. Следвайте техните наставления“, каза Лечева. Тя допълни, че е пътят е пълен с препятствия.

“Имала съм много загуби, но и много важни победи. „Най-трудното ми състезание беше първото градско първенство за мен във Велико Търново. Целта ми беше да бъда в първата тройка, защото така можех да се класирам за държавните първенства. Станах първа, макар и условията да не бяха от най-добрите. Разказвам ви това, защото, независимо, че сте тук, на малкия стадион в Лясковец, аз съм сигурна, че и той може да ви даде път към вашите мечти и цели“, каза още Лечева. По думите й държавата е длъжник към спорта. „Вярно е, че се направиха много и големи спортни зали, но в малките населени места липсват средства за всекидневната дейност. Ето това трябва да се промени и затова е необходима държавна подкрепа“, заяви кандидатът за народен представител.

Весела Лечева: Електронно правителство и предвидимо законодателство са задължителни за развитието на България

„Много средства бяха дадени за електронно правителство, а такова все още няма. Проблемът е в липсата на политическа воля, защото ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com