Във Велико Търново ще се проведе открит урок по самозащита

6710
Във Велико Търново ще се проведе открит урок по самозащита

Открит урок по самозащита за гражданите и гостите на Велико Търново ще се проведе утре ( 14.08.). от 9,00 ч. в парк Ксилифор .

Урокът поставя началото на национална инициатива „Да се научим на самозащита“,организирана от младежко Сдружение „ГЛОУ“, реализирана с подкрепата на социална мрежа „Ятото“.

Рецепта срещу престъпници - явно само насилие

Групичка от млади момчета, звучно кръстени от медиите „неонацисти”, пребиха зверски възрастен човек пред двете му внучета в...

В урока ще се включат и участничките от ежегодната Лидерска академия за момичета „ГЛОУ“, която се провежда тази седмица във Велико Търново. В Академията участват момичета от 14-18 години от 31 населени места от цялата страна.

Целите на сдружението "ГЛОУ" са насърчаване на концепциите за обединена Европа сред гражданите, популяризиране на българската, европейската и световната култура и цивилизация, и подкрепа за развитието на гражданското общество по отношение на своите инициативи. Обръщат внимание и на ангажирането в партньорство с международни, регионални, национални и местни партньори за целите на общата европейска идентичност и ценности, както и на обогатяване и популяризиране на младежките традиции.

Момичетата , които са част от Лидерската академия, се стремят да разгърнат пълния потенциал на младите хора и да ги развиват като бъдещи лидери, които са в състояние да вземат решения и да са активни граждани в техните общества.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com