Ченгета гадняри

9028
Ченгета гадняри

Запитал ли се е някой защо всички бивши високопоставени ченгета са от БСП. Майката-кърмилница, която въпреки и вече бивши, продължава да ги кърми - било чрез поръчки за "активни мероприятия", било чрез консултантски услуги, като инструктури или съветници. Всички те, изплюти в един момент от властта, са бивши секретари и главни секретари на МВР, бивши шефове на спецслужби, бивши министри на вътрешните работи. Освободили всеки в своето си време креслата поради смяна на властта, те рано или късно опират до БСП.

И започват да й служат. Заедно с информацията, с която разполагат. И тук не е важно кой кого търси. Дали бесепе ченгето, или ченгето бесепето. Важното е, че те винаги се намират.

Станишев: Символ на това управление са хората-факли

Символ на това управление са хората-факли, каза лидерът на БСП Сергей Станишев по време първомайски митинг в столицата, събрал 35 000 д...

В разгара на изфабрикувания от кърмилницата скандал с подслушванията ритнатите секретари, главни секретари, шефове на спецслужби и министри на вътрешните работи са сред най-гръмогласните критици на набедените за слухтенето бивши управляващи Цветан Цветанов и Бойко Борисов, както и Калин Георгиев и Станимир Флоров. Грачат бившите срещу настоящите, да им се чуди и мае човек, това колеги ли са, или смъртни врагове.

Вижте ги само: бившите министри Румен Петков и Михаил Миков, присъединилия се Емануил Йорданов; бившите секретари и главни секретари на МВР Славчо Босилков, Валентин Петров, Тихомир Стойчев, Николай Радулов; Шестака Димитър Иванов, присъединилия се полицейски демократ Атанас Атанасов и ченгето-теоретик Красимир Райдовски. Воглаве с шеф-разузнавача и специалиста по сваляне на правителства Бригадир Аспарухов, по-известен с партизанското си име Бриго.

Хорът на ченгетата плювачи. Сутрин, обед и вечер пред екрана и микрофона бившите на драго сърце разобличават ли, разобличават престъпните днешни шефове на МВР и службите, които освен да слухтят друго не умеят.

Сякаш по тяхно време МВР е било хуманитарна организация!

Слава Богу, че има Бог

Страстна седмица е. Зло да ни забрави. Ама то не само не ще, но и се е настървило, сякаш не си живее живота по тия ширини. Изнаглява, и...

Господа недооценени, къде ви е колегиалността и професионалната солидарност? И не трябваше ли точно вие най-добре да знаете, че едно обвинение става престъпление, когато се докаже!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com