Кънчо-Райчевците пак ни налазиха!

6392
Кънчо-Райчевците пак ни налазиха!
Снимка: БГНЕС

Мине не мине някоя година, наближат някои избори, и "Галъп" - България (на господата Кънчо Стойчев и Андрей Райчев) си покаже рогата. Така и сега, преди президентските. Оня ден железният им войник - някой си Първан Симеонов, изпълнявайки поръчката на шефовете си, "изненада" населението с най-неочаквани социологически числа*: генералът на Нинова - Румен Радев, който пък се прави собственост на някакъв т. нар. Инициативен комитет, бил "стопил" аванса на ГЕРБ и Цецка Цачева от 10-12 пункта преди месец на, представете си... на едва четири сега! Процентите* три седмици преди вота били претърпели "убийствена метаморфоза" - проучванията на "Галъп" - България*, дъщерно дружество на световноизвестната "Галъп" - Интернешънъл, сочели 19,2% за Цецка Цачева срещу "вече" 15,1% за "червения" генерал от резерва Румен Радев! И на гербаджиите, видите ли, не им оставало нищо друго освен да се хвърлят от шестия етаж - най-малко! Или поне в най-дълбокото на Искър!

Царе са българчетата на "Галъп"! Гимнастиките с числата са им част от занаята; идат им отръки и нямат равни нашите момчета - доказват го вече 20-тина години! До такива висоти и салтоморталета, като тазгодишните, обаче никога не са се извисявали, чак такива лъжи, инсинуации и манипулации не бяха си позволявали левентите ни! Може би само побратимият им Кольо Колев от "Медиана" и този пък, както обикновено, ще се опита им се опъне: тези дни се очакват и неговите "проучвания на общественото мнение", и нещо чудно с "резултатите" си така нареченият Кольо Аритметиката да изненада дори и тях с небивалата "успеваемост" на о. р. генерала Румен Радев.

"Галъп" - България (на Стойчев и Райчев), обаче продължава с "откритията" си - за да да бъде лъжата по-безболезнено приета, за да се хванат повече хора, двамата продължават с гимнастиките и пращат конкурентите на БСП за "лявото" - Калфин и Дончева - далеч назад, "изяждайки" им поне по 2-3 процента от реалните цифри. Калфин, кандидатът на отцепническата АБВ, в тяхното проучване е изхвърчал на шесто място, а горката Дончева (с нейното "Движение 21") - на осмо! Хак им е, казват им Кънчо и Райчо сякаш - щом се цепят от групата и обръщат гръб на партията-майка!

Глас от ГЕРБ за "Реформаторския гроб": ДСБ да си отиват от Реформаторския блок

Партията на Бойко Борисов се е съобразила първоначално с „Патриотичния фронт” за Изборния кодекс, но когато ГЕРБ видели кол...

Какво още ли? Ми да им се чуди и мае човек на тези от "Галъп" - Интернешънъл! Между София и Лондон разстоянията - особено по интернет - не са чак толкова големи и е непростимо вече толкова време от корпорацията със световен авторитет да не виждат "пакостите", които им прави българският филиал в лицето на "волнонаетите" Райчев и Кънчев; да понасят поразии, които нанасят тези двамата на авторитета и имиджа на фирмата им! Да им се чуди човек на волското търпение - как така ги търпят толкова време да лъжат, инсинуират и манипулират поне 5 милиона невинни български избиратели!

Дойдат ли избори, плужеците излазват от дупките, това у нас е нещо като природен закон. Тези двамата - също! По-различното при тях е, че техните "дупки" са на собствените им голф-игрища!

Автор: Валентин Стоев

* Националното представително изследване на "Галъп интернешънъл болкан" е проведено сред 998 души, в периода от 4 до 12 октомври, 2016 година. Изследването е проведено чрез преки полустандартизирани интервюта "лице в лице". То е възложено, финансирано и проведено като част от собствена изследователска програма и е представително за пълнолетното население, което трайно пребивава в страната. Данните не са прогноза за президентските избори и показват само моментните нагласи, както са декларирани от респондентите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ГЛЕДНА ТОЧКА:

Турция и ислямистите: какво свързва Ердоган и Хамас

Как украинките променят демографската картина в Германия

С помощ от САЩ: Ще спечели ли Украйна войната

Защо в Азия има толкова много боклук от Европа

За какво на ПП-ДБ и ГЕРБ не им достигна политическа воля

Къде плащат 18 000 евро за два месеца спане и лежане

Може ли престъпник да участва в управлението на държавата?

Ударът на Иран срещу Израел: успех или провал?

Турция: С вълшебната дума "Ол инклузив" срещу инфлацията

"Ида и аз подир нея"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com