Дадоха на Ники Желязков волейболния отбор за младежи

11134
Дадоха на Ники Желязков волейболния отбор за младежи

Николай Желязков ще бъде селекционер на националния отбор по волейбол за младежи, а негов помощник ще е Георги Петров. Това реши ръководството на федерацията. Представителният тим ще започне подготовката си за квалификациите за Европейско първенство на 31 март. На тази дата ще се явят всички състезатели, които нямат ангажименти в клубните си отбори. Останалите ще се присъединят към националния тим на по-късен етап, съобщават от федерацията.

На 31 март отборът заминава за Тетевен, където ще се проведе първата част от подготвителния лагер. На 13 април тимът се връща в София, където ще се проведе квалификацията. Предвидени са 4 контролни срещи, като съперниците ще станат ясни до дни. Съперници на българския отбор в квалификациите ще бъдат отборите на Гърция, Холандия, Англия.

Казийски и Стойчев загубиха финала в Шампионската лига

Халкбанк (Анкара) с Матей Казийски в състава си и наставник Радостин Стойчев загуби финала на Шампионската лига от Белогорие (Белгород)...

Победителите в групите се класират за финалите, а отборите, класирали се на второ място, както и най-добрият трети ще играят помежду си между 10 и 13 юли, за да излъчат още три отбора, които ще участват на финалите.

Разширен състав на младежкия национален отбор:

Павел Иванов, Велизар Чернокожев, Даниел Бучков, Александър Митков, Божидар Данчев, Владимир Станков, Милен Илиев, Радослав Парапунов, Красимир Георгиев, Яни Георгиев, Пламен Шекерджиев, Тодор Костов, Йордан Пеев, Михаил Цветанов, Трифон Лапков, Станислав Драмов, Николай Къртев, Мартин Мечкаров, Любослав Симеонов, Ивайло Енев, Илия Петков, Жулиен Георгиев, Дафин Коцаков

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com