X
 
 

"Вечният" Данчо Лазаров остава начело на българския волейбол

3130 0
photo of "Вечният" Данчо Лазаров остава начело на българския волейбол
Снимка: БГНЕС
На заседание на Управителния съвет на БФВ президентът на централата Данчо Лазаров бе утвърден на поста си и ще остане начело на българския волейбол поне до 5 април 2021 година.

Днешното заседание протече в отсъствието на вицепрезидента Любомир Ганев, който в момента е в Буенос Айрес за младежките олимпийски игри.

Пламен Константинов вече не е начело на България

Пламен Константинов вече не е селекционер на мъжкия ни национален отбор по волейбол. С приключване на световното първенство за мъже 201...

Преди дни Ганев изрази готовност да се кандидатира за президент на федерацията, но това очевидно няма да се случи поне на този етап.

Лазаров поздрави членовете на управата за отличната работа, свързана с организацията и провеждането на Световното първенство по волейбол за мъже в България.

Припомняме, че след края на Световния шампионат, се стигна до раздяла с националния селекционер Пламен Константинов, заради неубедителното представяне на отбора.

Това се случи след проведена среща между Лазаров и Константинов. Двете страни все пак си оставиха вратичка, че при взаимно желание, могат да продължат съвместната си работа.

Гениалната инженерна мисъл, която ще спаси българския волейбол!

"Геният" на Българска федерация по волейбол за пореден път блесна с идея. "Обичаният от всички" инженер Данчо Лазаров, както и тежката ...

Управителният съвет гласува още да бъдат приети два нови клуба - Славия 2017 и Ерма 96 (Трън).

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители