В Хърватия: Победихме Камерун в невъзможни условия

25376
В Хърватия: Победихме Камерун в невъзможни условия

Хърватия победи Камерун в мача от Световното първенство в Бразилия с 4:0 при невъзможни условия, коментира хърватското електронно издание Metro-portal. Според изданието хърватските футболисти са показали решителност, което дава надежда, че в  мача срещу Мексико може да бъде постигната победа, която да класира тима за плейофната фаза. Хърватия трябва да спечели срещу Мексико, независимо с какъв резултат, а снощния мач показа, че това е съвсем възможно, коментира изданието.

Хърватия записа най-голямата си победа в историята на световните първенства по футбол и след бледото представяне в квалификациите се напълни със самочувствие на мача срещу Камерун, в който спечели с 4:0, коментира хърватското електронно издание Index. Победата идва преди мача с Мексико, който трябва да спечели ако иска да се класира за осминафинала. Камерун все пак е един от най-неорганизираните отбори на Мондиала, а след пет дни Хърватия трябва да се представи срещу диаметрално различен противник, изключително дисциплиниран, компактен и опасен.

Хърватия смаза Камерун с 4:0

Хърватия смаза Камерун с 4:0 и запази шансове да прескочи група "А" от световното първенство в Бразилия. След скандалната загуба от дом...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com