В Ямбол обявиха конкурс за детска рисунка на тема "Коледа"

10052
В Ямбол обявиха конкурс за детска рисунка на тема "Коледа"

Традиционният конкурс за детска рисунка - „Коледа", който е част от благотворителната кампания „Подай ръка - спаси живот", стартира в Община Ямбол.

В него могат да участват деца от ямболските детски и учебни заведения на възраст от пет години до 8-ми клас. Авторите задължително посочват трите си имена, учебното заведение, в кой клас учат, телефон за контакт

Жури от ямболски художници ще оценява творбите на децата, като до оценка се допускат само рисунки, а не предварително изработени от учениците готови картички. Журито ще определи най-добрите в три възрастови групи.

Първа група - деца от подготвителни групи - 5 - 6 годишни;

Втора група - от І клас до ІV клас;

НАП Ямбол продава автомобили на търг

Три автомобила продава на търгове с тайно наддаване НАП Ямбол до края на годината. Лек автомобил БМВ 318 с ямболска регистрация се пре...

Трета група - от V клас до VІІІ клас.

Първата награда в трите възрастови групи е по 50 лева. В допълнение, класираните на първо място рисунки ще бъдат отпечатани като коледни поздравителни картички на кмета на община Ямбол.

Като коледни картички, които ще се разпространяват с благотворителна цел, на цена от 1 лев, ще бъдат отпечатани десет номинирани рисунки. Ще бъде номинирана и рисунка, която да бъде отпечатана на рекламните материали за Коледарски празник - Ямбол 2015 г.

Вече осма поредна година с кампанията на община Ямбол „Подай ръка - спаси живот" се набират средства за лечение на тежко болни ямболски деца и младежи, които се нуждаят от спешно оперативно или медикаментозно лечение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com