X
 
 

Абсурден стадий в еволюцията – главен секретар на МВР

17536 9
Абсурден стадий в еволюцията – главен секретар на МВР
Снимка: БГНЕС
Колегите работят. Предприеха се определени действия от страна на ГДБОП. Така новият вътрешен министър и доскорошен главен секретар на МВР Младен Маринов отговори на въпрос какво става с разследването на две знакови убийства, които станаха факт в края на миналата и началото на тази година – това на директора на отдел "Фискален контрол" в НАП Иво Стаменов и това на собственика на "Айрян Балкан" Петър Христов.

Коментар на редактора

Номерът на унгарката

Едва ли не сте чували за "номера на китайката". Но може би не знаете какво точно представлява той, макар мръсното ви подсъзнание да рис...

Тези съвсем лаконични изявления показват колко точно работи най-важната структура на държавата – тази, която трябва да следи за реда и закона. Защото без ред и закон просто няма държава.

Работят, милите, но не им се получава – вместо това били разкрили „убийството на таксиметровия шофьор“. Първи Мариновизъм – със сигурност ще има още много. И дори това, че не спомена името на въпросната жертва показва обществената значимост на случая – на подсъзнателно ниво новият пазител номер едно на реда и закона е много наясно кое е по-важно.

Да бяха само Стаменов и Христов, добре – но не са. На прима виста - вторият избягал от Софийския затвор Радослав Колев къде е? Владимир Пелов го намериха само защото го застреля друг престъпник. Въобще – идилийка. Знаковите престъпления редовно си минават в графата „стара история“ - даже КТБ е така, а по-маловажните пълнят статистиката, че да е успешно МВР. Успешно, но само като в лош комедиен полицейски сериал – има ги такива достатъчно в нашия ефир!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  "Работят, милите, но не им се получава." Айде тогава да спрат да работят. Няма нужда да се мъчат. И да се разкарат някъде.
 •  5 преди 1 година Профил на трол?
  Управлението на SIC(ГЕРБ) продължава да затъва в нелепости.
 • Ниййй МАФИОТИТЕ ! 4 Ниййй МАФИОТИТЕ ! преди 1 година Профил на трол?
  Какви са началниците в МВР ? Досегашната главна секретарка е бил шофьор на Мето Илиенски а сега става министър, той ли ще бори престъпноста ? Боко е бил пенкелер СИКаджия, от него ли ще чакаш нещо ? Я вижте фактите, защото в сайта помияри много .
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Защо пък требе да се бори престъпноста, щом от там идват куфарчетата ?
  : 5 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Абсурден стадий в еволюцията – главен секретар на МВР, основател на партия, кмет на София и накрая министър-председател. Пожелаваме на М. Маринов да пожъне същия успех.
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  ПРОПУСКАШ МУТРО-МИЛИЦИОНЕРСКАТА ЗАКВАСКА, А ТЯ Е НАЙ-ВАЖНА! Да не говорим че еволюцията е всъщност пИдалска полюция А-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
  : 0 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Боже МВР одавна не функционира. Те са за кокошкарската работа но мисля и там отсъстват но виж иначе подразделенията на КАТ деистват но и там никак нее наред. Незнам само наред е стройтелството на пътища и рязане на ленти с парадиране.
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Тиквен Боко : "Във всяко сако имам лентички. Като фокусник съм".
  : 4 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Когато си партийно назначен кадър и не се справяш с работата си те повишават та някой друг да я върши....