Ако Карбовски беше импресионист, а Мегз - председател на парламента

32508
Ако Карбовски беше импресионист, а Мегз - председател на парламента
Снимка: Facebook

Съвсем друг би бил контекстът на този измислен сексскандал, ако Мартин Карбовски беше импресионист, а не журналист. Просто би я нарисувал тази дама като един триъгълник с око отляво и уста отдясно и с това всичко щеше да приключи. Аудиторията нямаше да се интересува кой е позирал, на колене ли е бил и дали портретът е платен по някакъв начин. Но, уви, Карбовски е журналист и работата му е да се рови в мръсотиите на обществото, а не да създава шедьоври от грозотии.

Ако пък Мегз беше председател на парламента, отново щяхме да имаме съвсем друго стори. К'во казал, к'во рекъл - минало-заминало, филмът си върви. По премиерските будоарни сканадали и към момента няма оплакала се. За жалост, Мегз очевидно не е "една прекрасна госпожа", но пък има желание да стане - все отнякъде се започва. Примерно, от коментиране на изборите в САЩ.

Вие вярвате ли, например, че прекрасните госпожи, накацали около премиера-слънце, са там заради безспорната си компетентност и уникална квалификация? Макар да не можем да ги сравним с Мегз, схемата винаги е една и съща, до болка позната от времето на Тато и Дража Вълчева. Холивуд може и да си нямаме, но прости и напиращи да са нещо повече женици винаги сме имали. И съответно - мъже, осребряващи амбициите на дамите с напъни за слава, кариера или каквото и да било.

Най-лошото в случая е това, че Metoo има съвсем друга философия, а Мегз я опорочава, като се пришива към тази кауза. Публиката обикновено успява да различи кое какво е и едва ли някой ще вземе насериозно воплите ѝ. Аудиторията едва ли се вълнува и от интимния живот на Карбовски - все пак е пълнолетен, никого не е изнасилил и ако някой не схваща подигравчийските му тв сеанси с кухи лейки, бадева го е гледал.

Хилядите жени, които наистина са жертви на насилие и тормоз, нямат нищо общо с плеймейтките, със скандалджийките, долазили до ефира на някое риалити, с прекрасните госпожи и така нататък. Те, поне у нас, а не в Холивуд, просто са различни и не оплакват съдбините си в социалните мрежи с цел добиване на популярност.

Кой обаче би повярвал на осъждана персона, известна само с вдигането на шум като от стотина празни тенекии? Никой. Затова се завъртат и още някакви имена на девойки, с цялата условност на това понятие, белким потръгне. А че не е потръгнало, се вижда много ясно от публикуваните от Каканашева чатове.

Ех, Мигленче, някои жени имат късмет, други нямат. Много преди Карбовски да стане журналист, някои напористи дами като теб ставаха секретарки на големи журналисти и на политици. Извадиха късмет и еволюираха до журналистки и пиарки, каквито са и в момента. Но, забележи - не са съдени, няма ДДС-та и джипки, няма скандали - те са профита, те формират обществено мнение, въртят легален бизнес, а ти пусна цялата пара в свирката.

Другото лошо е загатнатата от Мегз продажност на журналиста - искал пари от президента, за да говори против премиера. Ако Карбовски е казвал подобни неща, в което силно се съмнявам, думите на Мегз вършат двойна работа и издават намеса на повече от две гънки в мозъка - не е задължително да са на един човек. Защо работата е двойна - защото се компрометира от една страна Карбовски, а от друга се удря Радев. Така тази будоарна драма заприличва на нескопосана поръчка с политически привкус.

Обвиниха дизайнерката Мегз в застрахователна измама

Известната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз, позната и от няколко риалити формата, е обвинена в застрахователна измама. Наложена ѝ ...

Медии, известни със своята неподкупност, честност и високи професионални стандарти, задълбочиха темата и трансформираха пошлото скандалче в атака срещу президента. На него му бяха приписани оргии в стил "Берлускони". С цветист език бе описано как първата дама го заварила с плеймейтки (той е толкоз глупав, че не знае кога се прибира жена му, а НСО са спали дълбоко), Деси псувала като каруцар, пък Радев я гепил за косата и я захвърлил в градината на президентската обител.

Извън тази обидна дори за пикливите читатели версия нещата са прости - очевидно Радев е заплаха за някого. Вече. И най-сетне.

Та Карбовски все пак може да стане импресионист, не е късно, след като автор на горния сюжет може да се нарече журналист.

Виж, ако мегзоподобните са следващата вълна, преливаща от екрана към политиката, Господ да ни е на помощ.

Автор: Евелина Гечева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Само с единия евроатлантизъм не става, трябва си и кеш

А защо Малкович не постави "Под игото"? Ще се съизмери с "Хъшове"

Случаят Даная или защо моралът е най-важен за едно общество

Завръщането на легендарния лечител и мъченик Мангъров

След интервюто с Диков: 3 въпроса, които Кирил Петков е добре да изясни

Главчев: Когато името е точно това, което си представяте

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com