Как да нахлуваш като Волен Сидеров и да поддържаш инвазията на високо ниво: Наръчник

22936
Как да нахлуваш като Волен Сидеров и да поддържаш инвазията на високо ниво: Наръчник
Снимка: БГНЕС

Волен Сидеров вчера нахлу в "Нова телевизия". Това не би трябвало да е новина, доколкото няма новост, а познат репертоар. Затова, в случай, че ви яде бяс и ви се нахлува като Сидеров, може да следвате следните стъпки. Ето как се прави:

1. Сръбни 

Не позволявай трезвеното състояние да замъгли разума ти, да те рационализира излишно. Ти искаш да предизвикаш катастрофа. Щом го искаш, значи високата стойност на дрегера ще те улесни. Алкохолът и скандалът не бива да се разделят; за да пуснеш духа от бутилката първо трябва да я отвориш. 

2. Намери невинна жертва и я питай - кой сте вие, кой ви праща, кой сте вие, кой ви праща

Най-добре е да е пазач, портиер, складов работник, човек, който нещо пренася и мести. Щом ви направи забележка, започвайте да задавате един и същ настоятелен въпрос. Кой сте вие? Кой ви праща? Кой сте вие, кой ви праща? Питайте настоятелно, ритмично, непрекъснато. Когато изчерпите въпросите и ги зададе 20 пъти, може за разнообразие да ги преобърнете. Например: Вие кой сте? Праща ли ви някой? Праща ли ви някой, вие кой сте?

3. На сантиметър

Въпросите се задават от максимална близост, за да имат ефект. Прилепете лицето си до лицето на другия и го облъхнете с точка 1, за да му изкарате акъла по-добре. Към въпроса винаги трябва да се прибавя едно заплашително изместване на главата напред, малко като тик, малко като аха да стане удар с главата. Човекът трябва да види лицето ви от много близо, за да изпита онзи смразяващ ужас и мигновено вкаменяване, утрепало много древногръцки герои, сблъскали се с горгоната. 

4. Лъжат

В някакъв момент трябва все пак да стане ясно защо сте там. Там сте, защото лъжат. Не обяснявай прекалено как и за какво лъжат - лъжат толкова много, че е достатъчно да кажеш, че лъжат. Проблемът с лъжата може да се анонсира както всичко дотук: Защо лъжете? Защо лъжете? Защо лъжете? Всяка специфика би затруднила експлозивното ви присъствие и би отнела от температурата на появата.

5. Обвини всички, че са дрогирани

Би трябвало да си попаднал във фоайе, в което да има няколко души, рецепционист, пазач и неподозиращи нищо преминаващи. Но ти виждаш очевидното - те са дрогирани хора, наркозависими, започнали са деня си с кокаин, това е ясно. Затова публично разкрий мръсната тайна, разкрий, че става дума за тежки опиати, с които се злоупотребява, защото кой не е виждал надрусан пазач, живеещ на ръба. 

6. Ти представляваш българския народ

Това, че вече не си в парламента и за "Атака" са гласували няколко мегдана хора, не трябва да ви попречи да представлявате българския народ. Когато има атака срещу "Атака", тя е атака срещу българския народ. Нищо, че българският народ вече не ги допусна в парламента и няма как да се образува онази весела патриотична коалиция, която да легитимира ГЕРБ. За радост, този проблем вече бе назован от самия Сидеров, който крещеше пророчески - к**ви на Бойко и се криеше под масата, така сякаш магическият бумеранг на изменчивостта не може да минава през нея. 

7. Защо ме блъскате? Защо ме блъскате?

За финал е много възможно, в изблик на отчаяна самозащита, някой тормозен рецепционист да постави панически ръка в онзи малък процеп, който разделя налитащата ви фигура с неговото уплашено тяло. Преживейте това като жестока репресия. Навремето много хубаво се комбинираше с фразата "Защо блъскате народен представител", но сега може да я съкратите до "Защо ме блъскате". Не трябва да оставяте този побой, който ви е бил нанесен, току-така. 

Не сте съгласни с всички тези точки? Смятате, че нещо може да се добави? Имате възражения? Добре. Но кой сте вие все пак? Вие кой сте? Кой ви праща? Защо лъжете? Не ме блъскайте! Защо ме блъскате?  

 

Автор: Райко Байчев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Главчев: Когато името е точно това, което си представяте

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

За всички има място под Феномена. В скута му - тоже

Завръщането на Борисов и Пеевски, в сглобка N2

Режим "ротация": Държавата-пумпал, завинаги въртяна без промяна

"Перфектният полицай" и неговите неприятели: войната между ГЕРБ-ДПС и ПП-ДБ ескалира

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com