X
 
 

Мостовете, които Борисов не построи

12714 11
photo of Мостовете, които Борисов не построи
Снимка: Правителствена пресслужба
Благодаря ви, че се стремите да поддържате добри отношения със съседните страни, да изграждате мир, мостове. Това каза папата на премиера Бойко Борисов точно преди да си тръгне от България.

Коментар на редактора

Всъщност какво точно е казал папата знае само Борисов, защото му го каза на четири очи. Важи както когато Светият отец си тръгна от България, така и когато пристигна. Защото и в двата случая Борисов взе да се хвали как папата е наблегнал колко значими са постиженията на премиера с магистралите и мостовете.

Само че нещо се съмнявам, че папата действително е имал предвид мостове като тези на "Хемус". Като казах "Хемус", ще е интересно Борисов да отговори колко от имотите, през които трябва да мине трасето, са отчуждени. Чуват се едни приказки, че не са много, но да не се отклоняваме. Ставаше въпрос за мостове – но защо ли имам чувството, че думата е използвана в духовен смисъл. Казано със синоним моето мнение е, че папата е говорил за сближаване.

Да погледнем сега Борисов какво направи да сближи това и онова. Направи ли така, че доходите ни да се сближат със средните за Европа? Наляво и надясно разправя за бюджетни излишъци и контрабанди, но по тази тема не е много словоохотлив. Ако сложим и сближаването на пенсиите, става бая дълъг нов мост за строене ...

Борисов за папата и застрояването - наговори ли куп фалшиви приказки? (ВИДЕО)

"В интерес на истината, гледам че сега искат, папата понеже казал за мигранти, за едикакво си ... папата, въобще духовните лица, всяко ...

Приближихме ли се към ерудирания политически език? "Кмете, остави ги да ти ударят по един шамар и да им мине". Думи на Борисов са, при това докато папата още беше тук. Не звучат като сближаване с възпитанието ...

Сближихме ли се с правосъдието? Няма кой да ме накаже – помните тези думи на дясната ръка на Борисов Цветан Цветанов, нали?! Като ти е такава дясната ръка, с какво е най-вероятно да се сближи?

Колкото до въпроса с мигрантите и бежанците - България спря ли да продава оръжие в Близкия изток? И другите не са, но с какво лице ние искаме да спрат, след като лично не го правим?

Мостовете, за които папата говори, са тера инкогнита за премиера ни. Той никога няма да я открие тази земя. Три мандата са вече – акъл и цикъл като не ти дойдат до време, не ги чакай. Време е да ни дойде акълът!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 7 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  До кога ще търпим тоя негодник да си мисли, че моделира цял народ, бе ???
 • Анонимен 6 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  А на "ГЛАВНИЯ РЕДАКТОР" кога ще му дойде ЦИКЪЛА, защото разбрАААме, че акъл нема.... от доста време!?!?
 • Пеераса от село Банкя крадне и с гъза си 5 Пеераса от село Банкя крадне и с гъза си преди 6 месеца Профил на трол?
  Нема за пенсии и заплати има кинти за мезонети и тераси!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Боцко, ти бръкна в разкрачката на главния ходжа а сега май че правиш опит да опипаш и "Папата на хората", ама той … те блокира ! Поне не я показвайте тази снимка .
 • Анонимен 3 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Абе верно е значи, като чета тука коментарите или няма достатъчно легла в лудниците за всички, или са им прокарали безплатен високоскоростен интернет в стационара!
 • Македонецъ 2 Македонецъ преди 6 месеца Профил на трол?
  ПАЗИ ДЕЦАТА И СЕБЕ СИ ОТ евроАтлАнтическият упадък и просто бъди ЧОВЕК. А , всичко което идва от Запад е уПадъчно. От попмузиката през пропагандните им филми , прославата им на патологиите им *трансджендърството. Икономика и финанси разбити от Запада с верните си слуги от Кликата*89. И кого ще заблуждава този 1 ? От там от много време искат да се превърнем като в Гърция , но с ДРУГАРСКИ ПОЗДРАВ БН виж още ›› О ШИПКА И ВС ВАСИЛ ЛЕВСКИ.
 • българин 1 българин преди 6 месеца Профил на трол?
  "Време е да ни дойде акълът!", крайно време е, но както е казал народът - "да е чеп да му го вкараш, ама акъл не може, не можеее!", тиквата си е тиква, мутрите мутри, престъпниците политици, политиците престъпници и така, огледайте се КОЙ ни управлява и кои са боклуците, които гласят за Европа и до кога ще я караме все така, под чужд ботуш?!
 • Македонецъ 1.1 Македонецъ преди 6 месеца Профил на трол?
  Самото ес наричано от теб европа е престъпно само по себе си и нормално. Президента на ватикана е Сатана , проводник на империалистически враждебни на Народа идей и очевидно и пръв Ятак на Враждебните мигранти. И предлагам онзи йовчев да заклейми папата. той няма да го направи и така се превръща в ятак на Сатаната/ папата/ Акъла ще дойде само и ЕДИНСТВЕНО С НАРОДНИЯТ ФРОНТ И ПАСТИРА СТОМАНА.
  : 7 !
 • Македонецъ 1.2 Македонецъ преди 6 месеца Профил на трол?
  ти също си Проводник на Враждебни за Народа и Държавата идей и планове. ти 1.1 си просто ГЛОБАЛИСТ/ есеец/ от Български произход . Единиците Н.Ф. обаче трябва да са на поста и да бдят.Изобщо не ми обяснявай вашите си там врели некипели. Президента на ватикана беше тук за да натиска нашите две Братски Държави да се превърнат в свърталища на враждебни мигранти. НЕЩО КОЕТО СРЕЩА И ЩЕ СРЕЩА ЯРОСТЕН ОТ виж още ›› ПОР.
  : 7 !
 • Циклоп е Тъпак 1.3 Циклоп е Тъпак преди 6 месеца Профил на трол?
  Та 1... е Циклоп, психично болен мутант - ciklop50 беше СТРАНДЖАТА а сега е "българин" ! Плюе по "Мутрата на хората", понеже така му е наредил един Циганин от Драгалевци .
  : 0 !
Последно в Актуално