Най-странните изобретения за 2012-а (III част)

11752
Най-странните изобретения за 2012-а (III част)

Книга-калъф за преносим компютър


Най-странните изобретения за 2012-а (II част)

Забавна възглавница-скут Забавното японско изобретение има за цел да покаже, че човек може да се забавлява и по време на дрямката си...

Привържениците на книжните тела вече могат спокойно да транспортират преносимите си компютри и никой да не забелязва механичната им джаджа, а също така и да демонстрират любовта си към книгите. Най-новият калъф за преносими компютри представлява корица на книга, която се затваря посредством цип, и позволява на собственика си да се забавлява по време на работа.

Бебешки дрешки за чистене на прах


Новородените пеленаче не спират да лазят по пода, който, макар и почистен преди секунди, винаги има леко запрашаване. Ето и гениалното решение. Дизайнери на бебешки дрешки са измислили още такава за почистване на под. Дрешката е изключително мека и плъзгайки се по пода, когато бебето лази, почиства замърсената повърхност.

Най-странните изобретения за 2012-а

Стълбище с чекмеджета за обувки Ако имате много обувки, но нямате къде да ги съхранявате, това изобретение ще ви е наистина от полза...

Бирен гланц за устни


Новият вид гланц за устни е с аромат и вкус на бира. Изобретението е на компанията Хайнекен и е подходящо за момичетата, които отиват на среща с обичащи бира момчета. Целувките с този гланц придават бирен дъх и карат целуващите се да поискат да си поръчат и самото питие по време на срещата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com