X
 
 

Весела Коледа!

5046 3
Весела Коледа!
Снимка: Getty Images/Guliver
Весела Коледа, уважаеми читателите на Actualno.com. Бъдете здрави, бъдете щастливи и не забравяйте да помагате и на другите да са щастливи.

Коледа е най-големият християнски семеен празник. Затова - обърнете внимание на най-близките си, поне  днес, поне на празниците. В забързаното ежедневие това става все по-трудно.

Затова - родители, опазете празника! Не позволявайте глупави ангажименти да ви го провалят. Има граници, които не трябва да се преминават. И гасете - поне сега, поне  днес, в екрана не се губете! Защото някой ви чака, някой мечтае с вас време да прекара и да си поиграе!

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 3 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
    Дa пoчeтeм прaзникa нa БOГ МИТРA /НEПOБEДИМOТO CЛЪНЦE/ и дa нe зaбрaвямe, чe МИТРAИЗМA e кoпи пecт нa ХРИCТИЯНCТВOТO c тaзи мaлкa рaзликa, чe e възнaкнaл кaтo рeлигия прeди eврeйcкaтa eрec!
  • Боко Баламата 2 Боко Баламата преди 3 седмици Профил на трол?
    - Аз на моята любима за Коледа ѝ оставих подарък под елхата! - А тя ?! - Тя още го търси - Родопите са големи...
  • Октомври 1 Октомври преди 3 седмици Профил на трол?
    За 20% от фоурм actualno com. Честито Рождество което трябва да е през Януари , но това е друга тема. Вие знаете и ПОМНЕТЕТЕ , ЧЕ НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРОВАЛИТЕЛ НА ВСИЧКИ ПРАЗНИЦИ И ИЗОБЩО НА ЖИВОТА НА НАРОДА /ЧЛЕН*5/ СА АНТИНАРОДНИТЕ УПРАВЛЕНИЯ НА АНТИНАРОДНАТА КЛИКА 10111989 , КАКТО И ТЕХНИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ КОИТО ВИНАГИ ИСКАТ И СТРЕМЯТ ДА НЕ МОЖЕ ДА ВИЖДАТЕ В ЦЕЛИЯТ ИМ ОТРОВЕН блясък ТЕЗИ АНТИНАРОДНИ УПРА виж още ›› ВЛЕНИЯ. ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДНИЯТ ФРОНТ И ПАСТИР СТОМАНА. ЗА НАРОДА ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ което включва и Македония.