Дългогодишният бодигард на Тръмп подаде оставка

1479
Дългогодишният бодигард на Тръмп подаде оставка
Снимка: Getty Images/Guliver

Дългогодишният бодигард и приятел на президента Доналд Тръмп напуска Белия дом, заяви самият дой, с което прекъсва продължилата си десетилетия наред служба при милиардера.

Кийт Шилер, който е и официално директорът на операциите в Овалния кабинет заяви пред АФП, че е благодарен за възможността да заема подобно място в историята, но е време да продължи напред и да се върне във Флорида.

Според изследване България би избрала Тръмп за президент

България е една от страните, които биха избрали Доналд Тръмп за президент, става ясно от изследване на "Политико" на базата на "Индекс ...

„Ще бъде хубаво да погледна назад след 10-15 години. Историческо е”, заяви бившият нюйоркси полицай, признавайки, че явно работата за правителството „не е за него”.

Преди „Ню Йорк Таймс” и Си Ен Ен съобщиха, че причината за напускането на Шилер се основава по-скоро на финансови причини. Това обаче е малко вероятно, тъй като отчетите на Белия дом посочват, че досега Шилер е взел 130 000 долара, за да последва Тръмп във Вашингтон, а годишното му възнаграждение на стойност 165 000 долара го превръща в един от най-добре платените служители в Белия дом.

Кийт Шилер започва работа към „Тръмп организейшън” в края на 90-те години, където изпълнява ролята не само на охрана, но и на спътник и приятел на шефа си .

Именно на него бе поверена задачата да предаде лично писмото, което прекрати работата на Джеймс Коми като директор на ФБР.

Тръмп: Използването на военна сила срещу Пхенян не е неизбежно

Използването на военна сила от САЩ срещу КНДР, в отговор на заплахата от нейна страна, не е неизбежен сценарий, заяви американският пре...

Оставката му е поредната от серията кадрови промени в Белия дом, които настанаха, след като Джон Кели стана шеф на кабинета.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com