Памела Андерсън унищожи семейството ми, твърди бившата любима на шестия й съпруг

8332
Памела Андерсън унищожи семейството ми, твърди бившата любима на шестия й съпруг

Тези дни стана известно, че 53-годишната Памела Андерсън се омъжи за шести път. Актрисата се омъжи за 40-годишния си бодигард Дан Хейхърст в навечерието на Коледа. Новината беше пълна изненада за феновете на звездата, защото тя скри своя любовен роман.

Памела разказа романтична история за среща с любимия си и призна, че сега е много щастлива.

Памела Андерсън се разведе след 12 дни брак и се омъжи за бодигарда си

Памела Андерсън може да бъде обвинена в много неща, но никога в това, че не вярва в любовта. Само една година след развода с последния ...

Оказва се обаче, че този роман има и друга версия. И тя беше представена от Кери, бившата съпруга на Хейхърст, която живеела с него от пет години. Според нея Андерсън е унищожила семейството им. Кери отбеляза, че с любимия си са отгледали заедно три деца: двете деца на Хейхърст от предишна връзка и 21-годишната дъщеря на Кери.

„Реших да говоря, защото искам хората да знаят, че почти петгодишната ми връзка приключи поради романа на Пам и Дан, който започна, докато той все още беше с мен”, каза тя.

Кери твърди, че в действителност не е било така, както е разказала Андерсън. Според жената Дан е работил за Памела като строител шест месеца, преди да започне афера между тях. И в началото той не понасяше Андерсън, наричаше я луда и твърде взискателна.

Памела Андерсън се раздели с мъжа си след 12 дни брак

Памела Андерсън се раздели със съпруга си - известния холивудски продуцент Джон Питърс, само 12 дни след сватбата им, предаде БГНЕС. З...

През януари 2020 г. Памела се омъжи за филмовия продуцент Джон Питърс и две седмици по-късно скъса с него, заявявайки, че бракът им не бил реален. Казах на Дан, че трябва да напусне тази работа, защото тя беше луда. Тя казваше на всички, че е омъжена, така че когато видях новините за това, веднага писах на Дан. Той се засмя и отговори: „Той е по-възрастен от баща й, но мисля, че проблемите ни с парите са приключили“. Искаше да каже, че съпругът й е много богат, казва Кери.

Но след това започна коронавирусната пандемия и Дан остана в дома на Памела, като помоли бившата си любима да му даде време да „се разбере със себе си“. В резултат на това през юли миналата година той напусна семейството и накрая се премести при Андерсън, която го повиши в длъжност - той стана неин личен бодигард.

Кери уверява, че Дан и Памела се държат като подрастващи. Когато миналата година той навърши 40 години, тя му купи лодка. Той катастрофира с нея два пъти и три пъти с нейната кола. Иначе те си седят у дома и пият, - това е като шоуто на Дан и Пам, казва Кери.

Памела Андерсън: На 50 и чисто гола (СНИМКИ)

Памела Андерсън стана известна с еротичните си снимки за Playboy и ролята си в сериала "Спасители на плажа". И макар че актрисата е веч...

Тя е убедена, че бракът на Андерсън и Хейхърст няма да продължи дълго. „Пам не може да се похвали с успешни бракове. Следователно, когато пандемията приключи и тя ще може да се върне към предишния си живот, мисля, че всичко ще свърши”, убедена е тя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

Байдън готов да се изправи на дебат срещу Доналд Тръмп

САЩ обявиха нов мащабен пакет военна помощ за Украйна, какво включва той?

САЩ заплашиха Си Дзинпин със санкции, ако продължи да подкрепя Русия

Мъск: Америка върви към изчезване

САЩ са унищожили два дрона на хутите

САЩ: Украйна може да използва новите оръжия, за да поразява цели в Крим

Украйна получава "до дни" помощ от САЩ: Ето кои доставки вече започнаха

Съветници на Тръмп обсъждат наказания за държавите, които се отказват от долара

Американските ВВС с уникално ВИДЕО: Хеликоптер CH-53K пренася изтребител F-35 и едновременно зарежда във въздуха

Говорителка на Държавния департамент напусна заради политиката на САЩ за Газа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка