Пентагонът: Путин е аутист

34743
Пентагонът: Путин е аутист
Снимка: Getty Images / Guliver

Информационната война между САЩ и Русия достигна ново ниво: днес световните медии разпространиха информацията, че според Пентагона Путин е аутист.

Американското издание USA Today публикува данни, предоставени от „един от научните центрове на министерството на отбраната на САЩ”, проведено още през 2008 г. В него се изказва предположението, че Владимир Путин страда от синдрома на Аспергер, един от видовете на аутистичното разстройство.

По пътя към голяма или световна война

Ситуацията в Източна Украйна стремително се изостря, но враждуващите страни сякаш, нямат намерение да ускорят разрешаването на конфликт...

Синдромът на Аспергер е едно от петте общи нарушения на развитието, характеризиращи се със сериозни трудности в социалното взаимодействие, а също с ограничени, стереотипни и повтарящи се интереси и занимания.

„Неврологичното развитие на Путин е било сериозно нарушено в детската а му възраст”, твърди Бренда Конърс, специалист във военно-морския колеж в Ню Порт.- Президентът на русия има неврологично отклонение.

„Нееднократно сме коментирали подобни съобщения и не виждаме необходимост да го правим отново”, заяви за Национальная служба новостей говорителят на руския президент Дмитрий Песков.  Той определи тиражираната информация като „боклук”.

Американските журналисти изяснили, че изследването през 2008 г. е едно от многото, което Конърс и колегите ѝ са представили за аналитичния център на Пентагона. За първи път специалистите започнали да изучават мимиката и движенията на Путин от първото му появяване на ТВ екран като президент на Русия на 1 януари 2000 г.

Путин има две деца от Алина Кабаева?

Руският президент Владимир Путин има две малки деца от бившата шампионка по гимнастика, 29 годишната Алина Кабаева, пише "Ню Йорк тайм...

Седем години след внимателното изучаване на ТВ проявите на руския президент то се превръща в „сензационни доклади”, които до скоро са били засекретени.

При това учените подчертават, че не могат да докажат теорията си, но за повече убедителност цитират д-р Стивън Поргес професор по психиатрия в университета в Северна Каролина, който също твърди, че е стигнал до извода, че „Путин има една от формите на аутизъм.”

Той обаче е заявил и че не може да потвърди диагноза, свързана със Синдрома на Аспергер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com