Ромни отвръща на атаките на Обама

4617
Ромни отвръща на атаките на Обама

Републиканският кандидат за президент Мит Ромни осмя "дребнавите нападки" на Барак Обама.

"Обитателят на Белия дом се забавлява да прави игрословици, вместо да аргументира програмата си за втори мандат" - така Ромни отговори на подигравките на противника си от Демократическата партия, че страда от "ромнезия", тъй като прави изявления, противоречащи на предишните му убеждения.

Обама и Ромни - една вечер на хумора след дни на критика

Президентът на Съединените щати Барак Обама и републиканският му съперник Мит Ромни се шегуваха един с друг по време на благотворител...

Програмата му се ограничава с дребнави атаки и глупави игрословици, заяви Мит Ромни пред близо 8500 души в Дейтона Бийч, Флорида, съобщава БГНЕС.

Кампанията на Обама невероятно издребня. Нашата страна е голяма, с големи шансове и големи предизвикателства пред себе си, а те непрекъснато говорят за все по-дребнави неща, каза Ромни. Те нямат план за бъдещето, план за Америка, план за втори мандат. Това е добре: те няма да имат втори мандат, заяви Ромни под аплодисментите на привържениците си.

 Той (Ромни) забравя предишни свои позиции и се надява вие също да сте ги забравили. Ние трябва да дадем име на болестта, от която той страда, и мисля, че то е "ромнезия", заяви Барак Обама пред около 9000 души, събрали се в университетски кампус във Феърфакс, щата Вирджиния.

М. Дачева

Синът на Ромни искал да фрасне Обама

Най-големият от петимата синове на републиканския кандидат за президент на САЩ Мит Ромни се пошегува, че е искал да "забие" едно крош...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com