X
 
 

Ще има ли нови сезони на легендарния сериал „Приятели“?

След като любимият на мнозина комедиен сериал обяви, че напуска Netflix през юли за новата стрийминг услуга на WarnerMedia, създателите на шоуто потвърдиха, че скоро няма да има повторно събиране или рестартиране на сериала.

„Няма да правим реюнинг шоу, няма да правим рестарт.“, каза съоснователят и изпълнителен продуцент Марта Кауфман по време на телевизионния фестивал Tribeca, цитирана от Фокс Нюз.

Почина британска комедийна актриса, участвала в "Приятели"

Звездата на британските комедийни сериали Джун Уитфилд почина на възраст 93 години, предаде BBC. По време на своя дълъг живот Уитфилд ...

"Шоуто беше за онова време в живота, когато приятелите са вашето семейство", добави тя.

Тя разсъждава, че при продължение на поредицата „няма да надскочим това, което направихме.“

Създателят и изпълнителен продуцент Дейвид Крейн се съгласи с Кауфман.

По време на панела създателите споделиха подробности за задкулисието на шоуто, например как никога не са мислили Моника и Чандлър да се съберат, докато публиката не е реагирала на това.

Женската част от "Приятели" мечтае за продължение на сериала

Дамите от хитовия сериал "Приятели" са по-склонни да се снима продължение, отколкото мъжете. "С момичетата винаги сме казвали, че ще с...

"Никога не сме възнамерявали Моника и Чандлър да са заедно.", обясни Кауфман. „Но реакцията на публиката беше толкова силна и химията им беше толкова добра, че в крайна сметка трябваше да променим нещата - знаехме, че тук има истинска връзка."

"Приятели" имаше 10 успешни сезона от 1994 до 2004 г. в NBC.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители