Съветник на Обама: Да кажем истината за извънземните

83825
Съветник на Обама: Да кажем истината за извънземните
Снимка: Thinkstock

Досегашният съветник на американския президент Барак Обама Джон Подеста съжалява, че не е разкрил истината за извънземните същества.

66-годишният Подеста напусна поста си на главен съветник на президента в петък. Веднага след това написа списък със своите най-големи успехи и провали, а в Туитър написа следното: #thetruthisstilloutthere (истината остава там някъде). По този начин той прави връзка със сериала "Досиетата X".

Президентът на САЩ използвал прости пароли

Барак Обама ползвал изключително прости пароли в интернет. В коментар на среща за киберсигурността в Станфорския университет американс...

Подеста призова американското правителство да публикува всички документи за извънземните. През 2002 година по време на една официална пресконференция той каза следното: Време е да кажем истината за извънземния живот. Според мен американският народ има сила да приеме този факт. Преди това той написа и книга: "НЛО-доказателствата на генералите, пилотите и официалните правителствени лица"

Според американската преса Подеста ще се включи в предизборната кампания за президент на Хилари Клинтън. Той бе и част от екипа на президента Бил Клинтън в Белия дом.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com