Шамара възпя протестите и се прицели в политиката

18149

Рапърът Мишо Шамара обяви, че е създал химна на протестите - песента "Свобода". На пресконференция изпълнителят заяви, че иска чрез музиката да даде криле на народа да се изправи срещу тиранията на управляващите и монополите.

Песента е в изпълнение на Сарафа, Андрей и Шамара, а клипът е заснет на протестите в неделя. Кадри на отчаяни хора, плачещи деца и български знамена дават визуалната картина на силния текст "от улицата".  

Шамара: Европари се харчат за силиконови ц**и

"Евро парите влизат в България основно като асфалт или силиконови ц*ци". Това е мнението на Мишо Шамара, публикувана на страницата му в...

Парчето призовава "Искам свобода", "България се събуди", "Късаме окови", "Ние сме гневни, нови".

Думите са по-силни от оръжията, каза Мишо Шамара, заявявайки желанието си да се бори за справедливост. Ще се опитаме със смях и ирония да се противопоставим на милиционерщината, а нашите арт форми да защитят демокрацията, допълни Шамара.

Той и хора, занимаващи се IT-бизнес, създават Група за публичен натиск "Ненасилие и мирна съпротива", чиито амбиции, освен защита на правата на гражданите, достигат и до участие в политиката. Мишо Шамара заяви, че се е обединил с хора от информационните технологии, защото "компютърът е средството на новото време, за да достига истината до хората”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт