Един е кандидатът да почиства шахти в Асеновград, удължиха срока на конкурса

912
 Един е кандидатът да почиства шахти в Асеновград, удължиха срока на конкурса

Удължен бе срокът на обществената поръчка за почистване на дъждоприемните шахти на територията на община Асеновград. Конкурсът бе обявен на 15.09.16 г., но към днешна дата документи е подал само един кандидат. По регламент от Закона за обществените поръчки, желаещите да участват в надпреварата трябва да са най-малко трима. Поради това, срокът за прием на документи е удължен до 30.09.16 г. След изтичането му, офертите ще бъдат отворени, независимо от броя на участниците.

Предметът на възлагане на настоящата обществена поръчка е с наименование „Почистване, поддържане и възстановяване на дъждоприемни шахти на територията на община Асеновград”.

Пръстов отпечатък в болница – само с чисти ръце

Опашки и струпване на хора, чакащи да бъдат приети в отделенията на МБАЛ-Асеновград, се наблюдаваха през първите няколко дни от въвежда...

Прогнозната стойност за изпълнението е в размер до 70 000 лева без ДДС. В предмета на поръчката се включват дейности като почистване на дъждоприемните шахти по улиците и площадите на община Асеновград от образуваните наноси и попаднали твърди отпадъци, изваждане на наноса на повърхността в найлонови чували, натоварването му в превозно средство и изхвърлянето му в градско сметище Капсида, отстоящо на 3 километра извън града. От изпълнителя се очаква да разчиства пространството около дъждоприемните шахти в деня на почистването им.

Да подменя изгнили кофи, натрошени или липсващи гривни. И още - нивелация и укрепване на счупени и липсващи решетки, с изработени от полимер бетон и отговарящи на български държавен стандарт, както и издържащи на натоварване не по-малко от 250 kN. Фирмата изпълнител трябва да взима и участие в екстремни ситуации – отваряне на шахти при проливни дъждове, възстановяване на шахтите в рамките на два часа след спиране на дъжда, създаване на временна организация на движението, в случай на възпрепятстване движението на активния масов и градски транспорт при заваряване и други дейности, произтичащи от създадената ситуация.

Минималният гаранционен срок на доставените и монтирани елементи трябва да е 36 месеца. Срокът за изпълнение на поръчката ще бъде в рамките на една година. Критерият за определяне на комплексната оценка, в случай на повече от един кандидат, е най-ниската предложена цена за извършване на услугата. Новата дата, насрочена за отваряне на офертите, е 03.10.16 г. от 10 ч. в залата №305 в сградата на Община Асеновград.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АСЕНОВГРАД:

Обекти от Концепцията на община Асеновград – II част

Физкултурният салон на СУ „Св. княз Борис I“ в Асеновград е напълно обновен

Започна прием на документи за I клас в училищата в Асеновград

Деца и родители месиха меденки в библиотеката в Асеновград

Община Асеновград открива Майски културни празници на 7-ми май

Община Асеновград отчете резултатите по проекта за фотоволтаичните централи

Пъстри и интересни събития за Великден в Асеновград (ПРОГРАМА)

Изложение „Цветна пролет“ отново в Асеновград

Какви одобрени проекти за училища и градини има община Асеновград?

Най-старото българско училище в Асеновград рухна преди ремонт (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com