Катастрофа на главен път в Асеновград

3380
Катастрофа на главен път в Асеновград

„Опел“, с 27-годишен водач и „Ауди“, управлявано от мъж на 60 г. се сблъскаха на улица „Цар Иван Асен II” в Асеновград. Пострадали, вследствие на инцидента няма. В първата кола са пътували двама мъже. Шофьорът и спътникът му – на 20 г.. В „Ауди“-то са се возили 60-годишен мъж и съпругата му на 64 г.

И двете коли не са в движение.

На колене асеновградчани почетоха паметта на загиналите за Съединението герои

Десетки малки и големи асеновградчани се поклониха пред паметната плоча на Пере Тошев в Асеновград. В минута мълчание и на колене всичк...

По думите на участниците в катастрофата и на очевидци на инцидента, възрастната жена тръгнала да пресича пътното платно, в нарушение на Закона за движение по пътищата. Шофьорът на „Опел“-а твърди, че за да не я блъсне е завил рязко на ляво, преминал е в насрещното платно и така се е ударил почти челно в идващото срещу него „Ауди“.

Пътуващите във втората кола са жители на село Кочево, община Садово. Движението по улица „Цар Иван Асен II”, в участъка на катастрофата, бе временно леко затруднено. В продължение на час се осъществяваше в едната лента. Инцидентът стана днес около 12:30 ч..

Сигналът бе подаден на телефон 112 от очевидци и незабавно бяха изпратени екипи на полицията и пожарната в Асеновград. Разлесдването по изясняване на действителните причини за възникване на пътнотранспортното произшествие продължава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com