X
 
 

Конкурсът "Най-красивото писмо до Дядо Коледа" набира популярност в Асеновград

1469 0
Конкурсът "Най-красивото писмо до Дядо Коледа" набира популярност в Асеновград
Снимка: Actualno.com/Атанаска Маркова
Националната инициатива "Изпрати писмо до Дядо Коледа" все повече набира популярност и в Асеновград. Другият четвъртък (12.12.19 г.) е последният срок, в който малки и големи могат да адресират свое послание или да споделят желание с добрия старец. По най-малко по 10 такива се получават в Централната поща в Асеновград ежедневно. Всеки може да се включи и в конкурса "Най-красиво писмо до Дядо Коледа".

Специално звено на "Български пощи" отговаря за приемането им и ги препраща до адреса на вълшебника в Лапландия. Условие за изпращане е писмото да бъде поставено в плик, да има залепена марка за страната и да бъде адресирано до Дядо Коледа.

В Асеновград: Да изпратим писмо до Дядо Коледа

Вече две десетилетия българските деца чакат с нетърпение предколедните дни, за да напишат до любимия си белобрад вълшебник съкровено пи...

В Асеновград то може да бъде изпратено през гише или като бъде пуснато в кутията, разположена при входа на сградата на Централна поща. Няма ограничение във възрастта на участниците. Достатъчно е само да вярват в духа на Коледа, в коледната магия, както и, че Дядо Коледа наистина съществува. А отговор лично от добрия старец ще получи всеки един, изпратил писмо.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развитие. От значение ще е вашата реакция на случващото се и степента,...