Култовите сурикати от пустинята Калахари с нов ТВ дом по VIASAT NATURE

9521
Култовите сурикати от пустинята Калахари с нов ТВ дом по VIASAT NATURE
Снимка: Viasat World

От 7 февруари, най-зеленият ТВ канал от семейството на Viasat World - Viasat Nature - става новия телевизионен дом на най-известните сурикати от цяла Южна Африка.

„Имението на сурикатите: Възходът на империята“ е продължение на изключително популярната поредица „Meerkat Manor, заснета в първото десетилетие на века. Оригиналният сериал проследява Флауър Уискас, легендарен и безстрашен сурикатски матриарх - в ежедневните предизвикателства, които среща в пустинята. За жалост, Флауър е убита от змия през 2007 г. Поредицата е номиниране за няколко награди „Еми“ през 2007 г. и  2008 г. и е обожавана от милиони зрители по целия свят.  

Сега е време потомците на Флауър да последват стъпките й и да покажат на света какво значи да си сурикат! Суифт е правнучка на Флауър и сега тя е водач на сем. Мустачкови с помощта на дългогодишния си партньор Беа. Срещаме се със Суифт в момента, в който 13-тото й потомство всеки момент ще напусне родната дупка.

 

През пустинята живее друга голяма династия, която се нарича Hakuna Matata, „безгрижните“. Техният матриарх е Флинт Локуд и въпреки жизнерадостното име на фамилията, всъщност има доста грижи. Тя е в напреднала бременност и в търсене на нов дом, където да отгледа потомството си.

Тези и други сурикатски династии се опитват да оцелеят в безпощадната пустиня Калахари. На някои млади сурикати ще им се наложи да бъдат бавачки на малките за първи път, други пък ще се отцепят и ще започнат да търсят партньори. Матриарси из цялата постиня се борят с врагове и вътре, и извън семейството, за да опазят потомците си.

В преходи в пустинята, сурово време, предателства, любов и смърт нашите сурикати посрещат предизвикателствата със забележителна смелост и сила.

„Имението на сурикатите: Възходът на империята“ дебютира по Viasat Naturе в понеделник, 7 февруари, и ще се излъчва всеки делничен ден от 19:00 часа.

 

Viasat Nature оставя природата да разкаже собствената си вдъхновяваща приказка – красива и удивително жестока. С убедителни истории от хора, които са свидетели на събитията, отблизо, лично и с много емоция. За пълната програма следете www.viasatnature.bg. Следете ни и на www.Facebook.com/ViasatNatureBG, както и на www.instagram.com/ViasatNatureBG/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com