Още Чудовищни шарани и Секачи на големи дървета по VIASAT EXPLORE

5468
Още Чудовищни шарани и Секачи на големи дървета по VIASAT EXPLORE
Снимка: Viasat World

Всяка събота през април следвайте приключенията на риболовци по целия свят, докато търсят най-големите, най-редките и най-страшните водни създания! Не пропускайте епизодите на „Ледени викинги" и „Речни чудовища" и най-вече - новите серии на „Чудовищни шарани". С премиерата на 7-ми сезон  - на 1 април от 22:00 часа - двамата водещи Том Доув и Нийл Спунър посещават голямо разнообразие от невероятни места за риболов на шарани, като всеки епизод е посветен на различна държава, в която са ловили големите риби – Франция, Унгария, Италия, Испания.

Ден по-късно – на 2 април от 22:00 часа – вижте финала на „Проклятието на мъртвеца: Изгубеното испанско злато“, в който бившият ММА борец и златотърсач Кру Уилямс, младата изследователка Тейлър Стар и нейният баща и майстор-резбар Дон Фроз се присъединяват към опитния „ловец" на легенди и алпинист Адам Палмър, за да разгадаят най-накрая мистерията на изгубената златна мина на Слумак.

Не пропускайте премиерата на 12 април от 22:00 часа на „Секачи на големи дървета“, който дебютира този месец. Изправен пред силни снежни бури, опасни дъждове, подобни на мусони, и смъртоносни скалисти брегове, Кевин - дървосекач и собственик на дъскорезница - е принуден да събира трупи далеч нагоре по тихоокеанското крайбрежие до райони, в които никога не е бил...

Рубрика: Клуб Explore

Всеки делничен ден през април

Добре дошли в клуба! Сърдечно ви каним в нашия клуб - телевизионно място за всичко, свързано с Viasat Explore!

От понеделник до петък през деня ви предлагаме маратони на цели сериали от любими предавания, включително „Каменни хора", „Австралийски спасителен отряд", „Речни чудовища" и много други.

Искате да опресните паметта си? Пропуснали сте няколко епизода от последния сезон? Или просто искате да прекарате един ден с най-добрите екипи в света?

Някои от тези заглавия можете да проследите и през уикенда – например още на 1 април от 16:50 часа е полумаратонът на 8-ми сезон на „Речни чудовища“ – до началото на 9-ти сезон – от 19:55 часа.

Видео с Джереми Уейд от „Речни чудовища“ – особености на нощния риболов

Чудовищни шарани

Премиера от събота 1 април в 22:00 ч.

Сезон: 7

Брой епизоди: 4 x 60 мин.

Жанр: Документален/ риалити/ риболов

Оригинално заглавие: Monster Carp

Година: 2022

 

С промяната на формàта, двамата водещи Том Доув и Нийл Спунър посещават голямо разнообразие от невероятни места за риболов на шарани. Всяко езеро предлага нещо различно и покрива целия спектър на модерния риболов на шарани - от по-малки водиеми за промишлен риболов, където мъжете наистина ще трябва да усъвършенстват тактиката си, до вътрешни морета, в които най-голямото предизвикателство всъщност е хвърлената стръв да попадне близо до шаран.

Том и Нийл се отправят към Лак дю Салагу в южна Франция, язовира Ореляна в югозападна Испания, парка Брента в Италия и Евро Аква в Унгария; последното е дом на риба-световен рекордьор - огледален шаран със зашеметяващото тегло 112 фунта и 14 унции - както и на още няколко риби, надхвърлящи магическите 100 фунта.

Видео за „Чудовищни шарани“, сезон 7 – по Viasat Explore

All April 2023 videos Viasat World – Files for Download

Проклятието на мъртвеца: Изгубеното испанско злато

Завършва в неделя 2 април в 22:00 ч.

Брой епизоди: 8 x 60 мин.

Жанр: Документален/ исторически/ експедиции/ технология

Оригинално заглавие: Deadman's Curse: The Lost Spanish Gold

Година: 2022

 

Бившият ММА борец и златотърсач Кру Уилямс, младата местна изследователка Тейлър Стар и нейният баща и майстор-резбар Дон Фроз се присъединяват към опитния „ловец" на легенди и алпинист Адам Палмър, за да разгадаят най-накрая мистерията на изгубената златна мина на Слумак.

Скрита някъде в труднопроходимите земи на тихоокеанския северозапад, нейното мистериозно местоположение от поколения убягва на златотърсачите - и мнозина са загубили живота си в търсенето ѝ. Четиримата ловци на съкровища може да имат родова връзка с легендата и златото, но екстремното време, суровият терен и 100-годишно проклятие стоят на пътя им.

От изгубени записки и карти на съкровища до тайни писма и словесни истории, те ще следват загадъчни указания, за да открият истината, да изровят златото и, много вероятно, да пренапишат историята.

Секачи на големи дървета

Премиера от сряда 12 април в 22:00 ч.

Сезон: 3

Брой епизоди: 8 x 60 мин.

Жанр: Документален/ риалити/ бизнес

Оригинално заглавие: Big Timber

Година: 2022

 

Проследяваме опасната работа на дървосекача и собственик на дъскорезница Кевин Уенстоб. Кевин и неговият екип стигат до крайности, за да запазят семейната дъскорезница - и начина си на живот.

Тази година виждаме как Кевин харчи спестените си един милион долара, за да построи огромна нова машина за рязане в дъскорезницата, да разшири дока си на залива Хук и - тъй като смъртоносни вълни и скалисти рифове излагат на риск крехките му лодки - да създаде чисто нова експериментална лодка за събиране на трупи, която да замени „Пауър уейгън“.

Изправен пред силни снежни бури, опасни дъждове, подобни на мусони, и смъртоносни скалисти брегове, Кевин е принуден да събира трупи далеч нагоре по тихоокеанското крайбрежие до райони, в които никога не е бил... дори и да не е сигурен дали всичко това ще си струва.

Видео за „Секачи на големи дървета“ по Viasat Explore

KEY ART „Секачи на големи дървета“ – Viasat Explore

Viasat Explore е създаден от нещо повече. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и необикновеното ни движи напред. От актуални научни открития до ежедневния живот на интересни хора, които правят всичко по малко по-различен начин.

За пълната програма на ТВ канала следете www.viasatexplore.bg. Следете ни и на www.Facebook.com/ViasatExploreBG&YouTube Viasat World Bulgaria

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЕМЕЙНИ ЗАБАВЛЕНИЯ - #ВКЪЩИ:

Epic Drama представя МЕГРЕ в две завладяващи криминални истории в Париж от 50-те години

TV1000: Кунг Фу Панда, още анимации и седмица комедия след седмица на Спилбърг

Домина, Скарлет, Мегре и още по EPIC DRAMA

Топ летци, екстремни дърводелци и лов на съкровища по VIASAT EXPLORE

Великите мистерии на човечеството и жените на фронта по VIASAT HISTORY

Чудесата на Мексико и От Йелоустоун до Юкон по VIASAT NATURE

Домина по Epic Drama - една жена, изпреварила времето си със столетия

Изгубеното, необикновеното и неочакваното – Viasat History Зад обвивките на мумиите

Viasat History представя революционните оръжия на Втората световна война

Viasat Nature по магичния маршрут до Нова Зеландия: Митичните острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Семейни забавления - #Вкъщи