Престъпна вълна превзема EPIC DRAMA това лято

7424
Престъпна вълна превзема EPIC DRAMA това лято
Снимка: Epic Drama

ТВ каналът за драматични сериали в епоха представя “Лятото на детективите“ през целия юли и август

 

Epic Drama ще излъчи най-добрите си крими поредици от цял свят, включително обичайните заподозрени „Ендевър“ (с премиера на новия 7-ми сезон е още този понеделнк, 22 юни, от 22:00) и „Криминалните случаи на Мърдок“, както и по-софистицираните „Ръката на Ла Гардуня“, продължение на испанския трилър хит „Чумата“, и италианския „Малтезе: Детективът на мафията“. Към тях ще се присъединят нови ексклузивни заглавия като „Кръв във Виена“ – от 12 юли, неделя.

Седмичният график на разследванията започва в понеделниците в 22:00 с „Ендевър“, следван непосредствено от култовия „Вавилон в Берлин“. Вторниците са посветени на бурното второ десетилетие на 20-и век със случаите на дамите-детективи Франки Дрейки и Мис Фишър. Сряда ще има френски привкус с „Колекцията“ – за двамата братя, които стоят зад парижката модна къща „Сабине“, както и историята на известната френска ТВ водеща от 1960-те, станала жертва на нападение, в „Говорителка“.

В мафиотските четвъртъци вижте „Малтезе: Детективът на мафията“ - за битката на един мъж с Коза ностра; както и испанският трилър хит – продължение на „Чумата“: „Ръката на Ла Гардуня“ в Севиля от 16 век, когато след Черната смърт в града се установява нова власт от улицата – първата мафия в Европа, Ла Гардуня. Пистолетите са готови за стрелба в петъците с двойни епизоди на „Ченге“, който се случва в Ню Йорк от 1860-те.

Неделите, разбира се, са запазени за нови и ексклузивни премиери – в 22:00!

 

„Лятото на детективите“ започва на 1 юли по Epic Drama

 

ДОСИЕ НА ДЕТЕКТИВИТЕ НА EPIC DRAMA – том I

Ендевър Морс от „Ендевър“

Английският актьор Шон Еванс отново е в най-популярния образ от кариерата си като детектив Ендевър Морс. Новата трилогия, заснете в и около Оксфорд, Англия, бележи ново десетилетие и време на промяна за Ендевър и колегите му. В зората на време на повече права за жените, социален прогрес и научен подем, 1970-та в Оксфорд започва с откритието на мъртво тяло, захвърлено в канала.

Сезон 7 на „Ендевър“ дебютира по Epic Drama на 22 юни от 22:00 в три поредни дни. В „Лятото на детективите“ повторението е от 4 юли, събота, в 20:30, следвано от епизод 2 в понеделник, 6 юли, от 22:00.

 

Гереон Рат от „Вавилон в Берлин“

Берлин през 20-те години на 20-и век е дом на талантливите, амбициозните и суетните. Това е и времето на организираната престъпност и политическия екстремизъм.

Гереон Рат, полицейски служител от Кьолн (в ролята Фолкер Брух) е нов в отдела за борба с дрогата и проституцията в монументалната полицейска централа на Берлин. Макар да изглежда спокоен и искрен, той носи голям товар. Отделът се управлява от Бруно Волтер, чиито тайни мотиви се превръщат в заплаха. Между двамата мъже е Шарлът - интелигентна млада жена, принудена да води двойнствен живот.

От вторник, 7 юли, всяка делнична вечер след 23:30

 

Дарио Малтезе от „Малтезе: Детективът на мафията“

Развиващ се през 1970-те, този разказ за корупция, власт и лична вендета е с актьора Ким Роси Стюарт в главната роля като полицейския детектив Дарио Малтезе, който се завръща в Сицилия за сватбата на приятел от детство си и се оказва въвлечен в случай с убийство. Вдъхновен от времето на кървавото управление на сицилианската мафия сериалът в осем части „Малтезе: Детективът на мафията“ разказва за битката на един мъж с Коза ностра.

От четвъртък, 9 юли, в 22:00.

 

Матео Нунез от „Ръката на Ла Гардуня“

Във втори сезон, Севиля се е възстановила и остава икономическата столица на Западния свят, като задържа монопола си върху търговията с Индиите. С увеличаването на града до исторически рекордни нива, управниците му не успяват да осигурят жителите. Една от мафиотските организации, Ла Гардуня, завзема бизнеса с проституция, продажба на алкохол и черния пазар на храни. Матео Нунез (в ролята Пабло Молинеро) е изцяло в неведение за ситуацията в Севиля и сам едва свързва двата края в Тиера де Фуего, в Новия свят. Когато, обаче, получава вест от Тереса, той е принуден да се завърне.

От четвъртък, 9 юли, след 22:30

 

Кевин Коркоран от „Ченге“

В завладяващата криминална драма, ирландско-американският детектив Кевин Коркоран (в ролята Том Уестън-Джоунс), бивш боксьор, се завръща от Гражданската война и открива, че жена му е отвлечена, а дъщеря му е мъртва. Работейки в скандално известния квартал "Файв Пойнтс" в Ню Йорк, той се опитва да разбере какво се е случило със семейството му. Двама приятели от войната - своенравният син на богат индустриалец и талантлив афроамерикански лекар, с когото крият обща тайна - му помагат в търсенето на истината.

От 10 юли, всеки петък в 22:00, двоен епизод

 

Epic Drama е ТВ канал за исторически драматични сериали от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – в NET1 на 137 канал, във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+.

За пълната програма на канала следете https://www.epicdrama.bg/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com