Строеж на огромен круизен кораб, празнично търсене на съкровища и най-големият улов по VIASAT EXPLORE

3937
Строеж на огромен круизен кораб, празнично търсене на съкровища и най-големият улов по VIASAT EXPLORE
Снимка: Viasat World

С наближаването на празничния сезон се отдайте заедно с Viasat Explore на търсене на съкровища - от понеделник, 18 декември до петък, 22 декември - през деня. Пътуваме до Австралия в света на скъпоценните камъни и метали с „Австралийски търсачи на скъпоценни камъни" и „Австралийски търсачи на злато".

Преди това, обаче, всеки вторник от 22:00 часа продължаваме с „Героите на Източното пристанище“ - с ексклузивен достъп до вътрешната работа в Сейнт Джон - едно от най-натоварените пристанища в Северна Америка.

От 14 декември в 22:00 часа пък можете да проследите как елитен екип от инженери се надпреварва с времето да построи един от най-големите и с най-модерна технология круизни кораби в света – с премиерата на филма „Строеж на огромен круизен кораб“.

Видео Героите на Източното пристанище по Viasat Explore

 

Героите на Източното пристанище

Продължава от вторник 5 декември в 22:00 ч.

Брой епизоди: 10 x 60 мин.

Жанр: Документален/ риалити/ бизнес

Оригинално заглавие: East Harbour Heroes

Година: 2023

В едно пристанище стотици хора работят непрекъснато и самоотвержено, така че водните пътища да са свободни, контейнеровозите да са заредени и движението на стоките да е безпроблемно. Това се извършва 365 дни в годината, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата - операции, които подпомагат движението на международните кораби, снабдяването на населението със стоки и храни и функционирането на местната икономика.

С ексклузивен достъп до вътрешната работа в пристанище Сейнт Джон - едно от най-натоварените пристанища в Северна Америка - този сериал ни води на вълнуващо пътуване на борда на корабите, пътуващи към маяка на надеждата в Северния Атлантик, из доковете, където винаги цари хаос от товари, и в живота на хората, чиято задача е да доставят всичко в пристанището безопасно и навреме.

Рубрика: Празнично търсене на съкровища през делничните дни

През целия ден от понеделник 18 декември до петък 22 декември

С наближаването на празничния сезон се отдайте на различен вид търсене на съкровища - присъединете се към нас за редица блестящи програми, които ще ви държат заковани пред екрана! Пътуваме до Австралия в света на скъпоценните камъни и метали с „Австралийски търсачи на скъпоценни камъни" и „Австралийски търсачи на злато"; тези вълнуващи приключения ще ви отведат в търсене на блестящи богатства, които съперничат на всякакви празнични декорации в сезон на вълнение, открития и скрити съкровища. Забравете украшенията и гирляндите и се пригответе за празнично пътешествие, което блести по свой уникален начин...

Рубрика: Най-големият улов по Explore

През целия ден от понеделник 25 декември до петък 29 декември

Зимата е тук и за една седмица ние пренасяме студа направо на вашите екрани с поредица от програми, които ще ви дадат идеалното извинение да се чувствате уютно на закрито.

Наред с много други предавания, присъединете се към нашите „Австралийски ловци на омари", докато се борят с ледените води за ценния си улов и станете свидетели на героичните усилия на „Героите на Източното пристанище" да се справят със зимните условия.

Сезонът може да е студен, но Viasat Explore се затопля с тези мразовити приключения, за да ви забавлява през цялата седмица!

Строеж на огромен круизен кораб

Четвъртък 14 декември в 22:00 ч.

Брой епизоди: 1 x 60 мин.

Жанр: Документален/ риалити/ инженерство/ бизнес/ пътешествия

Оригинално заглавие: Building The Billion Pound Cruise Ship

Година: 2023

Елитен екип от инженери се надпреварва с времето да построи един от най-големите и с най-модерна технология круизни кораби в света. Борейки се със стриктни срокове, работниците трябва да отрежат и огънат 42 000 тона стомана, за да оформят огромния му корпус, и да инсталират два 300-тонни резервоара за втечнения природен газ, необходим за задвижване на кораба. Повече от 2500 каюти трябва да бъдат предварително сглобени и инсталирани, преди в общите пространства да бъдат поместени 13 зони за хранене, магазини, барове и седем плувни басейна. И накрая, 350 тона храна трябва да бъдат натоварени, преди екипът да посрещне почти 7000 гости за първото пътуване на кораба.

Убийци на мафията с Колин Макларън

Продължава  от сряда, 6 декември в 22:00 ч.

Брой епизоди: 6 x 60 мин.

Жанр: Документален/ риалити/ биографичен/ криминален

Оригинално заглавие: Mafia Killers with Colin McLaren

Година: 2018

Бившият полицай под прикритие Колин Макларън разглежда кариерите на шестима необикновени мафиоти, които са имали огромно влияние върху организираната престъпност в Ню Йорк. Той проследява възхода им, докато се изкачват по коварната стълба към богатството и властта, и след това разкрива драматичното им падение. Колин изследва характерите, мотивацията и слабостите на мафиотите, за да разбере как те и мафията действат. Петима са убити по пътя си към върха, трима стават издайници, един заслужава Оскар, а друг организира най-големия въоръжен грабеж, който Америка някога е виждала.

Viasat Explore е създаден от нещо повече. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и необикновеното ни движи напред. От актуални открития до ежедневния живот на интересни хора, които правят всичко по малко по-различен начин.

За пълната програма на ТВ канала следете www.viasatexplore.bg. Следете ни и на www.Facebook.com/ViasatExploreBG & YouTube канала на Viasat World Bulgaria.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЕМЕЙНИ ЗАБАВЛЕНИЯ - #ВКЪЩИ:

Дълбините на Австралия, Шотландия: новата дива природа и Скритият вулкан по VIASAT NATURE

Проф. Бетани Хюз се завръща по Viasat History със Съкровищата на БЪЛГАРИЯ и още

Домина, Мърдок, Мис Скарлет и херцогът – най-нови сезони по EPIC DRAMA

Австралийски търсачи на сапфири и Реставраторите от Долината на ръждата отново по VIASAT EXPLORE

Дивите ирландски острови и мечки в Трансилвания по VIASAT NATURE

Тайните на древните мъртъвци и Военни истории по VIASAT HISTORY

Epic Drama представя МЕГРЕ в две завладяващи криминални истории в Париж от 50-те години

TV1000: Кунг Фу Панда, още анимации и седмица комедия след седмица на Спилбърг

Домина, Скарлет, Мегре и още по EPIC DRAMA

Топ летци, екстремни дърводелци и лов на съкровища по VIASAT EXPLORE

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com