Тим Рот, Саманта Мортън и Джоди Комър са в „Рилингтън плейс“ по Epic Drama

8638
Тим Рот, Саманта Мортън и Джоди Комър са в „Рилингтън плейс“ по Epic Drama
Снимка: Epic Drama

 

 Минисериалът по действителния случай с поредицата убийства на жени, извършени от Джон Кристи в средата на 20-ти век, дебютира в неделя

 

Почти 70 години след трагично погрешната присъда на Тимъти Евънс, обесен за престъпление, което не е извършил – случаят, допринесъл за отмяната на смъртното наказание във Великобритания, продължава да вълнува хората в цял свят.

Този юли – „Рилингтън плейс“ – мрачно обсебващ трилър в три части за прословутия сериен убиец Джон Кристи, ще дебютира по Epic Drama на 25 юли, неделя, в 22:00 часа с повторение в понеделник и следващата събота от 23:30 часа.

След 9-годишна раздяла, Джон Реджиналд Кристи (в ролята Тим Рот, „Криминале“, „Туин Пийкс“, „Клондайк“ по Epic Drama) и съпругата му Етел (Саманта Мортън, „Специален доклад“, „Живите мъртви“, „Блудници“ по Epic Drama) се нанасят на приземния етаж на ул. „Рилингтън плейс“ №10 в западен Лондон.  

Тим Рот (Pulp Fiction, „Клондайк“ по Epic Drama) в „Рилингтън Плейс“

Саманта Мортън (Minority Report, „Блудници“ по Epic Drama) в „Рилингтън плейс“

Приспособяването към новия живот в малкото занемарено жилище е особено трудно за Етел, но тя се опитва да угоди на съпруга си. 10 години по-късно, неграмотният Тимъти Евънс (Нико Миралегро, „Селото“, „Звярът трябва да умре“) и съпругата му Берил (Джоди Комър, „Убивайки Ийв“, „Бялата принцеса“ по Epic Drama) се нанасят в апартамента над тях и стават жертва на приказките и влиянието на Кристи.  

Берил забременява втори път и тъй като вече едва свързват двата края покрай първото си бебе – с Тим позволяват на Кристи да им „помогне“, което води до смъртоносен край за младоженците...

Джоди Комър (Killing Eve, „Бялата принцеса“ по Epic Drama) в „Рилингтън плейс“

Режисиран от Крейг Вивейрос (Зрителите на Epic Drama познават режисурата му от екранизацията на „Война на световете“ с Рейф Спол и Елинор Томлинсън), всеки епизод е представен от перспективата на различен участник в зловещата история – първо Етел, след това Тим, а накрая – самия Джон Кристи.

Сценаристите се позовават на материали от Националния архив, както и на нови интервюта с наследници на оцелелите, за да проследят как се стига до това Тимъти да бъде обвинен в убийство, докато към Кристи така и не се повдига обвинение чак до ареста му през 1953 г.

Разтърстващият телевизионен филм в три части за злощастно известния с убийствата „Рилингтън плейс“ ще обсеби Epic Drama, от 25 юли, всяка неделя вечер в 22:00.

ВИДЕО за „Рилингтън плейс“ по Epic Drama

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, посветен на най-добрите драматични сериали в епоха от последните години, достъпен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM EON TV. За всички оператори, които предлагат Epic Drama в мрежите си и програмата на ТВ канала посетете www.epicdrama.bg

Следете и www.Facebook.com/EpicDramaBG и www.instagram.com/EpicDramaBulgaria

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кой има имен днес днес, 19 март, 2024 г.
Кой има имен днес днес, 19 март, 2024 г.

Днес - 19 март, 2024 г, имен ден празнуват Дария, Найден, Дарина, Дарин. Честит имен ден! Името Дария е женската форма на името на персийския цар...