Топ летци, екстремни дърводелци и лов на съкровища по VIASAT EXPLORE

3151
Топ летци, екстремни дърводелци и лов на съкровища по VIASAT EXPLORE
Снимка: Viasat World

„Топ летци: Кралските военновъздушни сили отвътре“/ Top Guns: Inside the RAF е документален сериал по Viasat Explore в риалити стил, в който наблюдаваме мъжете и жените във фронтовата база Лосимаут на Кралските военновъздушни сили в Северна Шотландия - дом на бързи реактивни изтребители бомбардировачи и морски патрулни самолети с дълъг обсег. Премиерата е на 28 март.

От 7 март – всеки четвъртък в 22:00 часа - пък „Дърводелци на голяма надморска височина“ ни запознават с „Леньо хаус" - уникален и грандиозен семеен бизнес, лидер в реновирането на исторически планински хижи на висока надморска височина в италианските Доломити.

Включете се в действието с „Австралийски търсачи на злато" - нашия емблематичен сериал, показващ безмилостния стремеж за злато на местните златотърсачи в сърцето на Австралия; почувствайте нарастващото напрежение в „Австралийски търсачи на злато: Спасителен екип", докато опитни експерти спасяват изпаднали в затруднение минни начинания. Всичко това и още – в рубриката на Viasat Explore „На лов за съкровища“ – от петък, 29 март, до понеделник, 1 април.

Топ летци: Кралските военновъздушни сили отвътре

Премиера от четвъртък 28 март в 23:00 ч.

 

Брой епизоди: 6 x 60 мин.

Жанр: Документален/ риалити/ военен/ екшън

Оригинално заглавие: Top Guns: Inside the RAF

Година: 2023


Документален сериал в риалити стил, в който следим мъжете и жените във фронтовата база Лосимаут на Кралските военновъздушни сили в Северна Шотландия - дом на бързи реактивни изтребители бомбардировачи и морски патрулни самолети с дълъг обсег. Сериалът ни отвежда в пилотските кабини, палубите за самолети и щаба на станцията, докато екипажите защитават небето на Великобритания от всяка заплаха. Независимо дали охраняват въздушното пространство на НАТО в небето над Източна Европа, патрулират в Северно море, преследвайки подозрителни руски военни кораби, или са изпратени да водят битка срещу групировката „Ислямска държава" в Близкия изток - ние надникваме зад кулисите на фронтовата линия и откриваме какво наистина представлява животът за обслужващия персонал в сърцето на отбраната на Обединеното кралство.

Дърводелци на голяма надморска височина

Премиера всеки четвъртък в 22:00 ч.

 

Брой епизоди: 6 x 60 мин.

Жанр: Документален/ риалити/ бизнес/ природа

Оригинално заглавие: Extreme Mountain Carpenters

Година: 2022

 

„Леньо хаус" е уникален и грандиозен семеен бизнес, лидер в реновирането на исторически планински хижи на висока надморска височина в италианските Доломити. Нестабилните метеорологични условия и опасността от неочаквани бури са само част от трудностите, с които трябва да се сблъскат. Строителният обект на голяма надморска височина има специфични нужди и ограничения: трябва да пренасяте всички материали с хеликоптер, да предвидите всяко нещо, от което може да се нуждаете (от храна и вода до инструменти и строителни материали), да бързате и да променяте плановете си всеки ден и - най-важното от всичко - да прекарвате месеци на върха на планината и изолирани от света.

Видео за Дърводелци на голяма надморска височина

Проклятието на мъртвеца: Изгубеното испанско злато

Премиера от неделя 24 март в 22:00 ч.

Сезон: 2

Брой епизоди: 8 x 60 мин.

Жанр: Документален/ исторически/ експедиции/ технология

Оригинално заглавие: Deadman's Curse: The Lost Spanish Gold

Година: 2023

Кру Уилиамс Пит, Адам Палмър, Тейлър Стар и баща ѝ изследват коварния тихоокеански северозапад, борейки се по пътя с ужасно време, стръмен терен и смъртоносно проклятие, за да открият легендарна изгубена златна мина. С малкото време преди настъпването на зимата, те се надпреварват със стихиите, за да намерят своята награда. От скрити пещери до испански миньорски артефакти, от древни карти до мистериозни надписи и от ледникови гробища до стари изоставени мини - всеки епизод проследява екипа, докато открива и изследва нови сведения, които ще го изпратят в невероятни непредвидени посоки. Комбинирайки своите уникални умения с удивителна нова технология, екипът изследва някои от най-дивите и пресечени терени в Северна Америка, за да разкрие тайните, скрити под повърхността.

Рубрика: На лов за съкровища

Всеки следобед от петък 29 март до понеделник 1 април

Този март по Viasat Explore усетете тръпката от добива на злато и скъпоценни камъни. Включете се в действието с „Австралийски търсачи на злато" - нашия емблематичен сериал, показващ безмилостния стремеж за злато на местните златотърсачи в сърцето на Австралия; почувствайте нарастващото напрежение в „Австралийски търсачи на злато: Спасителен екип", докато опитни експерти спасяват изпаднали в затруднение минни начинания; присъединете се към нашия безстрашен екип от експерти, докато търсят златната мина на Слумак в „Проклятието на мъртвеца: Изгубеното испанско злато" и се присъединете към австралийските фирми, търсещи упорито сапфири в „Австралийски търсачи на скъпоценни камъни".


Viasat Explore е създаден от нещо повече. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и необикновеното ни движи напред. От актуални открития до ежедневния живот на интересни хора, които правят всичко по малко по-различен начин.

За пълната програма на ТВ канала следете www.viasatexplore.bg. Следете ни и на www.Facebook.com/ViasatExploreBG & YouTube канала на Viasat World Bulgaria

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЕМЕЙНИ ЗАБАВЛЕНИЯ - #ВКЪЩИ:

Дълбините на Австралия, Шотландия: новата дива природа и Скритият вулкан по VIASAT NATURE

Проф. Бетани Хюз се завръща по Viasat History със Съкровищата на БЪЛГАРИЯ и още

Домина, Мърдок, Мис Скарлет и херцогът – най-нови сезони по EPIC DRAMA

Австралийски търсачи на сапфири и Реставраторите от Долината на ръждата отново по VIASAT EXPLORE

Дивите ирландски острови и мечки в Трансилвания по VIASAT NATURE

Тайните на древните мъртъвци и Военни истории по VIASAT HISTORY

Epic Drama представя МЕГРЕ в две завладяващи криминални истории в Париж от 50-те години

TV1000: Кунг Фу Панда, още анимации и седмица комедия след седмица на Спилбърг

Домина, Скарлет, Мегре и още по EPIC DRAMA

Великите мистерии на човечеството и жените на фронта по VIASAT HISTORY

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com