TV1000, Терминатор и предизвестен Хелоуин

4621
TV1000, Терминатор и предизвестен Хелоуин
Снимка: TV1000

„Майка“ с Дженифър Лорънс и Хавиер Бардем, „Телепорт“ с Хейдън Кристенсен и Джейми Бел, „Кралицата на прокълнатите“ и хорър поредици-класики като „Предизвестена смърт“, „Пещерата“ и „Хотелът на ужасите“ бележат месеца на Хелоуин по най-добрия филмотечен ТВ канал

„Терминатор: Генезис“ с Емилия Кларк (Game of Thrones) и Арнолд Шварценегер (The Terminator)

 

От понеделник, 18 октомври, в 20:20

Когато Джон Конър (Джейсън Кларк), лидер на съпротивата, изпраща сержант Кайл Рийс (Джай Къртни) обратно в 1984, за да предпази Сара Конър (Емилия Кларк) и да опази бъдещето, неочакван развой на събитията разкъсва времевата линия.
Сержант Рийс се оказва в нова и непозната версия на миналото, където среща необичайни съюзници, включително Пазителят (Арнолд Шварценегер), опасни нови врагове и неочаквана нова мисия: Да рестартира бъдещето…

Видео за „Терминатор: Генесиз“ по TV1000

„Телепорт“ с Хейдън Кристенсен (Star Wars) и Самюъл Л. Джаксън (Avengers: Age of Ultron, Kingsman: Secret Service, Captain Marvel…)

 

От понеделник, 11 октомври, в 21:10 ч.

След големия си екшън-хит "Мистър и Мисис Смит" режисьорът Дъг Лаймън се обръща към научната фантастика. "Телепорт" разказва за младия Дейвид (Хейдън Кристенсен), който има способността да се телепортира. Той иска да отмъсти за смъртта на майка си и същевременно трябва да се измъкне от лапите на специалните служби. А също и да уреди своите отношения с останалите телепортери, защото той не е единствения... Дейвид се оказва въвлечен във война между свой "колега" и "Aрлекините" - зловеща група, създадена да ги унищожи.

Видео за „Телепорт“ по TV1000

Рубрика: Месец на ужасите -- Всяка вечер през октомври в 23:00

През октомври е Хелоуин, така че се подгответе за най-страшната нощ в годината с едномесечен маратон на ужасите всяка вечер. Това е месец на настръхналите кожи, тръпките от ужас и предизвикващото кошмари кино... включително:

 

„Кралицата на прокълнатите“ – 5 и 27 октомври от 23:00 и всички епизоди на:

„Хотел на ужасите“

„Пещерата“

„Предизвестена смърт“ и още...

Видео за „Месец на ужасите“ по TV1000

„Кралицата на прокълнатите“ с Аалия (RIP), по The Vampire Chronicles на Ан Райс

От 5 октомври, в 23:00

Аaлия изпълнява главната роля в базирания на “Вампирски хроники” на Ан Райс филм. Стюарт Таунзенд се въплъщава в Лестат – вечноживият антигерой, познат от екранната адаптация на “Интервю с вампир” (там в изпълнение на Том Круз).

Този път Лестат е рок звезда. И неговата опияняваща готическа музика се прокрадва в света и възражда желанията на всемогъщата Акаша. Заедно, тя и Лестат, могат да управляват вечно. Но зараждащо се увлечение може да попречи на това царуване: Лестат е омаян от смъртно момиче от плът и кръв.

„Майка“ с Дженифър Лорънс (The Hunger Games) и Хавиер Бардем (Skyfall)

2017 г. Част от състезателната програма на кинофестивала във Венеция е новото предложение на Дарън Аронофски – Майка!. Психологическият трилър с Дженифър Лорънс, Хавиер Бардем, Ед Харис и Мишел Пфайфър вече е скандализирал зрителите по цял свят с трейлъра, който дебютира в началото на август. Връзката на двама съпрузи (Бардем и Лорънс) е поставена на огромно изпитание, когато неканени гости (Харис и Пфайфър) се нанасят в дома им и нарушават спокойния им живот.

 

Вижте останалото по TV1000 от 18 октомври, в 23:00

„Предизвестена смърт“ с Наоми Уотс (King Kong)

Събота, 30 октомври, в 23:00

 

Всичко започва като поредната градска легенда. Една видео касета, изпълнена с кошмарни образи, и един телефон, който предизвестява на онзи, който я е гледал, че след седем дни ще умре.

Журналистката Рейчъл Келър /Наоми Уотс/ гледа скептично на тази история, докато не умират четирима тийнейджъри, точно една седмица след като са гледали касетата. Това принуждава журналистката да издири въпросното видео и да разнищи мистерията около предизвестената смърт.

 

„Предизвестена смърт“ 2

Неделя, 31 октомври, в 23:00

 

Надявайки се да оставят ужасяващите преживявания в Сиатъл зад гърба си, Рейчъл и синът й се местят в малък град. Рейчъл започва да пише за местния вестник, където научава за необяснимо убийство…

Любопитен факт: Режисьор на първата част е Гор Вербински (режисирал оригиналните три части на „Карибски пирати“), докато на втората част – японеца Хидео Наката.

 

TV1000 препоръчва още: „Клетката“ – с Дженифър Лопес и Винсънт Д’Онофрио

13 и 23 октомври от 23:00

За програмата на TV1000 следете www.TV1000.bg

Следете и www.Facebook.com/TV1000BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com