Дачич се забърка в косовски секс скандал

83647
Дачич се забърка в косовски секс скандал

Като секс скандал сръбските медии окачествиха поведението на премиера Ивица Дачич, който по време на неотдавнашното му гостуване в Брюксел нарече косовската министърка на евроинтеграцията Вльора Читаку "красавица".

"Първоначално на Читаку не й пречили комплиментите, които й отправял сръбският премиер. Те и без това били коректни и точни", посочва "Прес онлайн", но чашата на търпението преляло, когато Дачич попитал членовете на косовската парламентарна делегация "Къде е красавицата?". От този коментар най-силно се засегнал Йонуз Мислиу, който буквално побеснял и се обърнал към Дачич с думите: "Кой си ти? Какъв си ти? Министър на вътрешните работи или Дон Жуан? В Косово има много такива "Дон Жуановци". Не й трябваш ти!"

Дачич заплаши Прищина със спиране на диалога

Белград заплаши Прищина с прекратяване на двустранния диалог заради въведената временна забрана за пътувания на сръбски официални предс...

Според запознати този епизод завършил с язвителната усмивка на сръбският премиер, който се въздържал от реплика, предаде КРОСС.

Епилогът на секс скандала, пише "Прес онлайн", поставя самата Читаку, която вече съзнателно отбягва срещите с Дачич. Според някои дори е възможно той да получи и забрана за посещение на Косово, тъй като за конфузната ситуация вече бил уведомен косовският министър-председател Хашим Тачи.

 

 

Сърбия гласува за ново правителство

Депутатите в сръбската Скупщина ще гласуват новото правителство на страната оглавявано от новия стар министър-председател Ивица Дачич.&...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com