Янкулоска към Груевски за новия "Мерцедес": Фантазия, фантазия

19030
Янкулоска към Груевски за новия "Мерцедес": Фантазия, фантазия

Скандалите в Македония нямат край. Вчера, 13 май, лидерът на опозицията Зоран Заев представи запис на разговор между вече бившия вътрешен министър на Македония Гордана Янкулоска и премиера на страната Никола Груевски. В него двамата говорят за новия „Мерцедес” за 60 000 евро, взет от вътрешното министерство.

Фантазия, фантазия, повтаря в захлас Янкулоска. По думите ѝ колата имала „климатици, телевизори, масажори”. „Мерцедес” ни казаха, че такъв автомобил на друг не са продавали, реди явно впечатлената министърка. И добавя, че никой нямало да разбере, само „некои комунисти” щели да говорят.

САЩ: Оставките в Македония са положителен знак

Американското посолство в Република Македония оцени положително отстраняването на няколко ключови министри и на шефа на спецслужбите ...

Това е жизнерадостен примитивизъм, който ни радва на момента, но всъщност е много тъжен. Това заяви журналистът Георги Милков. Той не е изненадан от появата на записа и го счита за „подгрявка” преди големия протест на 17 май. Очаквах да се появи нещо и по линия на албанците, добави той. Македонското правителство явно се е „разпищолило”. Гледаме сеир, но накрая този сеир може да излезе много скъпо и на Македония, а и на България, завърши Милков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com