Македония бясна: Груевски носи очила за 60 000 долара

26098
Македония бясна: Груевски носи очила за 60 000 долара

Снимка от плажа със слънчеви очила на македонския премиер Никола Груевски взриви социалните мрежи в съседна Република Македония, предаде БГНЕС.

На снимката се вижда как Груевски се е облегнал на шезлонг. Вълната от възмущение и хилядите коментари за "инкрустираните с диаманти слънчеви очила на стойност над 60 000 долара" накараха пресслужбата на правителството в Скопие да публикува специално съобщение. В него се казва, че "очилата на Никола Груевски могат да се купят във всеки един магазин за слънчеви очила и те са на средна цена". От кабинета на Груевски уточниха и че той заедно със семейството си от няколко дни е на почивка в Израел.

Седмичното списание "Фокус", което публикува снимките, уточнява, че "през последните години Груевски почивал в Турция, където е бил специален гост на турския президент Ердоган, но очевидно тази година е променил дестинацията".

Груевски с рекордно неодобрение

Рейтингът на македонския премиер Никола Груевски е паднал до най-ниското равнище за цялото му 9-годишно управление. Това показва допит...

В социалните мрежи се разпространява рекламна снимка на очилата на Груевски "Maybach Eyewear" и тяхната цена - $60 000. Ясно се вижда, че очилата на македонския премиер са именно въпросният модел на "Maybach Eyewear", което се доказва и от личащото лого на компанията. Въпросните очила са лимитирана серия и са едни от най-скъпите на пазара.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com