Тити Папазов: Трудно е да се разделя с хора, които са ме направили шампион.

11819
Тити Папазов: Трудно е да се разделя с хора, които са ме направили шампион.
Снимка: БГНЕС

Баскетболният "Левски" вероятно ще играе в четири турнира през следващия сезон. Това обяви старши треньорът Константин Папазов. Шампионите ще участват в Юрокъп, Балканската лига, Адриатическата лига, както и първенството на България. Заедно с новия президент на клуба - Леон Гайдаджиев е обсъждано да има и втори отбор, който да играе във вътрешното първенство. А първият, в който ще има повече чужденци да участва в Адриатическата лига и Юрокъп.

"Имаме право да участваме в Юрокъп като шампион на България. Моето лично мнение е, че ще получим право да участваме. 100% сме участник в Адриатическата лига, по моето мнение трябва да участваме в първенството на България и отсъствието на Левски ще бъде негатив. Федерацията и останалите клубове ще се съгласят с нас и ще изготвим гъвкава програма, за да са доволни всички фенове на баскетбола. Имаме сериозни амбиции, които са подплатени със самочувствие. Нашият собственик бе много щастлив от успеха", каза Папазов.

Сашо Везенков: Не се виждам като треньор, няма я тежестта

Изпълнителният директор и старши треньор на Лукойл Академик Сашо Везенков се разочарова от треньорския занаят след като загуби титлата ...

"Нашите европейски играчи, българите, които играят в Европа, които имат опит и характер да играят в чужбина биха били полезни. Става дума за близнаците Иванови, за Филип Виденов, за Христо Николов. Илиян Евтимов доколкото разбрах има договор и е невъзможно да дойде. Няма как да им предложим три пъти по-големи договори, от тези, които имат в момента. Може да се наложи да играем с много голям брой чужденци, защото българските играчи имат големи претенции, за да се върнат в България", обясни Папазов. Той изпадна в сантименталност и призна: "Много е трудно да се разделям с хора, които са ме направили шампион. Всеки от играчите има заслужено присъствие в този успех. Ще бъда удовлетворен, ако всички запазят мястото си тук".

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com