Безсрамници, кой ви плаща, изригна Илиана Раева

110220
Безсрамници, кой ви плаща, изригна Илиана Раева

Скандалното прекъсване на вчерашната пресконференция на новия треньор на „Левски” Ивайло Петев и последвалата оставка на изпълнителния директор на сините Наско Сираков предизвикаха истинска гневна буря от страна на съпругата на Сираков – Илиана Раева, по адрес на развилнелите се сини фенове.

Ето и пълният текст от статуса на Раева във Facebook:

Сираков и Тонев подадоха оставки, Петев остава

Спортният директор на Левски Наско Сираков и председателят на Управителния съвет на клуба Иво Тонев подадоха оставки след безпрецедентн...

"Безсрамници!!!!! Кой ви прати!!! Кой ви плаща!!!! Чий е ПФК Левски!!! Къде живеете!!!! В какво превърнахте този отбор!!!! Срам!!!! Позор!!!!!!!! Платена журналистика!!! Подготвени статии!!! Подготвени "фенове"-клакьори!!!!!

ЖАЛКИ КАРИКАТУРИ!!!

ДАНО РАЗСЪБЛИЧАНЕТО НА ТРЕНЬОРА ОТ ОБЕЗУМЕЛИ ФЕНОВЕ ОБИКОЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ!!! ДАНО ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЕС ВИДЯТ В КАКВО Е ПРЕВЪРНАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ ТЕХНИТЕ БЪЛГАРСКИ КОЛЕГИ!!!! ДАНО НЯКОЙ СЕ ПОИНТЕРЕСУВА КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА В ТОЗИ КРАЙ НА СВЕТА!!!!

ДОВОЛЕН ЛИ СИ????? ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ "ВЕЛИЧИЕТО СИ"????? НАИСТИНА ЛИ РЕШИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА МОДЕЛИРАШ ЖИВОТА И СЪДБИТЕ НА ХОРАТА?????? НАИСТИНА ЛИ СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНЯШ БОЖИИТЕ ИЗИСКВАНИЯ!!!

ЛЕВСКАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ??? В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ОТБОРА ВИ???

Привърженици на Левски налетяха на новия треньор на сините

Фенове на "Левски" нахлуха в залата за пресконференции на стадион "Георги Аспарухов" при представянето на новия наставник Ивайло Пете...

БЪЛГАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ???? В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА НИ????????

СТРАХЛИВЦИ!!!!! ПРОДАЖНИЦИ!!!!!

ВСИЧКИ НИЕ ТУК, СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ЖИВОТА И СЪДБАТА!!!!!

И НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА СМЕЛОСТТА МИ!!! НЕ СЪМ СМЕЛА!!! НАПЪЛНО ОБЕЗОРАЖЕНА И ОБЕЗВЕРЕНА СЪМ!!!! ЧУВСТВАМ СЕ НАПЪЛНО СЪСИПАНА И БЕЗСИЛНА!!!!!....НАПЪЛНО...ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА....ТОВА НЕ Е НАРОД!!!!

НИКОЙ ДА НЕ МРЪНКА!! НИКОЙ ДА НЕ СЕ ОПЛАКВА!!!"

След вчерашното невиждано изпълнение на "Георги Аспарухов", Сираков се зарече, че повече няма никакъв шанс дори да се приближи до стадиона.

Ивайло Петев поема Левски от вторник

Ивайло Петев ще бъде новият наставник на Левски, като ще замени на поста сърбина Славиша Йоканович още утре, съобщава ТВ7. Йоканович н...

"Аз не подавам оставка, а просто си тръгвам от "Герена" и кракът ми повече няма да стъпи тук. Това, което стана, няма аналог в европейския и световния футбол. Това не е моят Левски и това не е нашата публика. Това е срам и позор за името на Апостола. В клуба, в който съм дал 80 процента от съзнателния ми живот и на който дължа много и мисля, че съм дал изключително много – имам участие в 12 титли в историята на клуба. Искам да ме разберете правилно, аз не се чувствам лично обиден, защото тези момчета не са ме обиждали лично. Това е срам и позор за институцията Левски", каза пред журналистите афектираният Сираков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com