Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Боримиров обясни защо Сираков не присъства на юбилея на Левски

24 май 2024, 13:03 часа • 12635 прочитания

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков не присъства на тържественото поднасяне на цветя и венци на „Могилката“ пред столичното 22 СОУ по случай 110-годишнината от основаването на клуба. Това смути част от присъстващите, които се питаха къде е бившият нападател на „сините“ в един от най-важните дни за българския гранд.

Оказа се, че Наско Сираков от няколко дни не е в София. Това разкри изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров. Той обясни, че мажоритарният собственик на клуба има лични ангажименти извън столицата и поради тази причина не присъства на паметния ден.

"Има лични ангажименти" 

Даниел Боримиров Наско Сираков Борислав Георгиев

„Наско Сираков от няколко дни не е в София. Има лични ангажименти. Мисля, че в неделя се връща в София. Левски в момента има най-голяма нужда от обединение. Всеки трябва да преглътне егото си и да знае, че Левски е над всички. Преди всичко искам да видя един финансово стабилен Левски, за да може да надграждаме и след това мисля, стъпка по стъпка“.

„Искаме да правим малки крачки, за да може да постигаме целите си. Мисля, че на този етап това, което направихме преди няколко дни ни кара да сме оптимисти, тъй като ще имаме финансова стабилност и тази стабилност искаме да я надграждаме, за да можем да видим Левски след 1-2 години такъв, какъвто нашите фенове го желаят и са свикнали да го виждат”, каза директорът на Левски.

Вижте как футболисти, шефове и фенове отбелязаха 110-годишнината на Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес