Черно море си върна самочувствието с 4:0 срещу Любимец

10959
Черно море си върна самочувствието с 4:0 срещу Любимец
Снимка: БГНЕС

Аутсайдерът Любимец помогна на Черно море да си върне самочувствието и да спре негативната серия, в която беше изпаднал в последните седмици. Варненци смазаха опашкаря с 4:0 в последния 26-и кръг от редовния сезон и отново усетиха радостта от победите след пораженията от Пирин (ГД) и Литекс. Отличен дебют за Черно море направи Валери Домовчийски, който реализира две попадения в срещата.

Съперниците не успяха да си отбележат гол преди почивката. Като гостите от Варна бяха далеч по-активният тим през цялото време. В 62-ата минута Валери Домовчийски откри резултата с точен удар от точката на дузпата за 1:0. Само три минути по-късно нападателят се разписа за втори път в двубоя, но този път след диагонален шут. В 80-ата минута вратарят на Любимец Радослав Рашков не успя да се намеси добре при една върната към него топка и влезлият като резерва Атанас Илиев се възползва по най-добрия начин за 3:0. В самия край на срещата, в 88-ата минута, падна и последното попадение, дело на Даниел Георгиев.

Съдията ни открадна точките, ядосва се Гонзо

Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо обвини съдията Димитър Андреев за загубените точки в мача с Литекс. Както е известно, "моря...

След успеха, отборът на Черно море заема 7-о място с 43 точки в "А" група. Моряците ще играят в първата половина на шампионата – в плейофите на надпреварата. За сметка на това Любимец ще продължи битката във втората седмица. Тимът е на 12-а позиция с 18 точки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ