Черно море взима юноша на ЦСКА

6616
Черно море взима юноша на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Черно море ще предложи договор на защитника Ангел Грънчов. За последно юношата на ЦСКА носи екипа на Локомотив (Пловдив). Именно от "Лаута" треньорът Александър Станков познава отлично качествата му. През пролетта роденият на 16 октомври 1992 година бранител изигра 7 мача за черно-белите.

"Грънчов ще подпише договор с нас", заяви пред "Тема Спорт" треньорът на "моряците" Александър Станков. Той призна, че още двама чужденци са се присъединили към отбора.

Венков отказа на Левски, остава "моряк"

Михаил Венков остава на "Тича". Към левия бек на Черно море имаше интерес от страна на Левски. В последните дни столичани дори водиха п...

"Става въпрос за двама полузащитници. Единият от тях е с офанзивни функции, а другият с дефанзивни. Не искам обаче да разкривам нищо повече за тях. Ще реша дали ще останат в отбора, след като ги видя в игрова обстановка", посочи специалистът.

Проби при варненци кара и сръбският халф Амар Зилджович. "Ще преценя какво да правя с него след контролата с Шкендия Тетово", каза Станков.

Днес "моряците" ще премерят сили с македонския тим, в който играят българските защитници Мартин Кавдански и Йордан Милиев. Спарингът е насрочен за 18:00 часа на терена на хотелски комплекс "Пири", където са настанени варненци.

Заниманията на отбора са водени от кондиционния специалист Даниеле Нерви, който работи с играчите в последните дни.

Черно море привлече мартиникаиец

Фланговият футболист Матиа Курьор подписа договор за 2 години с Черно море, съобщи агентът на играча Уалид Бушенафа. Националът на Март...

От Черно море се включи ха в кампанията за помощ на жертвите от бедствието в морската ни столица. Варненци са на лагер в Банско до 12 юли, като освен с Шкендия ще имат още пет контроли.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ