Домусчиев отказа Трабзонспор от Безяк

6720
Домусчиев отказа Трабзонспор от Безяк
Снимка: БГНЕС

Възможността Роман Безяк да премине в турския Трабзонспор окончателно пропадна, съобщава "Тема Спорт". Нападателят на Лудогорец бе определян от медиите в Турция за цел номер 1 на "червено-сините". Ръководството дори потвърди, че търси подсилване в офанзивен план и словенецът е приоритет. В крайна сметка обаче клубът е решил да се насочи към друг футболист.

Турците са на път да привлекат един от нападателите на шампиона на Румъния - Стяуа, Николае Станчу, за сметка на Безяк. Очаква се дори трансферът да бъде официално обявен в следващите дни.

Лудогорец фиксира цената на Роман Безяк

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев определи цена от 2 500 000 евро за звездата си Роман Безяк. С толкова трябва да се раздели вс...

Вероятно една от причините за провала на евентуалния трансфер на Безяк в турската Суперлига е цената на нападателя. Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев на няколко пъти обяви, че няма да се раздели с играча за сума, по-малка от 5 милиона евро.

Не е изключено до края на лятото словенецът все пак да бъде трансфериран зад граница. Интерес към него има от Вердер и още няколко клуба от Западна Европа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com