Домусчиев: Тази точка ни увеличи шансовете за титлата

10419
Домусчиев: Тази точка ни увеличи шансовете за титлата
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира пред медиите след двубоя с Литекс, че точката може да се окаже шампионска. Раградчани направиха 0:0 в дербито с "оранжевите".

"Може да се окаже шампионска точка, дава ни доста по-добри шансове за титлата. Литекс ги устройваше победата, поне така мисля аз, заяви Домусчиев. - През втората част започнаха да играят футболистите ни, но си има спортно-технически щаб, който да коментира това и да си вземе мерките. Второто полувреме се хвърлиха. До последно ще е интересно. Трябва да играем за победа срещу ЦСКА, ще сме и пред собствена публика, стадионът ще е пълен. А когато прекалено много те обиждат и изопачават нещата, не може да си мълчиш. Вие медиите също им давате голяма гласност на тези неща. Няма да допуснем да сме несправедливо обиждани и оклеветявани за мача с Локомотив (Пд). Гледах мача по телевизията, Камбуров вървеше и псуваше съдиите. Този съдия не е ли за наказание. Сега за нас важно е, как ще се представят футболистите в следващите 5-6 мача. Много от тези които са играли по-малко, ще получат шанс за изява, което ще покаже кой ще остане в клуба".

Не можеше да се хвърлим урболешката, оправда се Стоев

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана доволен от нулевото равенство с Литекс в дербито на 35-ия плейофен кръг от "А" група. Шампио...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com