Гаджев лоялен към Левски

11758
Гаджев лоялен към Левски
Снимка: БГНЕС

"Черната овца" на "Левски", Владимир Гаджев, прояви изключително разбиране и лоялност към клуба. Въпреки факта, че през лятото Наско Сираков дори го извади от съветава след отпадането от "Иртиш", националът е отказал да си трьгне от „Герена" през задния вход.

Халфът е дал дума, че няма да напуска като свободен агент. Споразумението, което е постигнал с ръководството, към момента е такова, че на практика той може да спаси „сините“ от финансовата криза. Гаджев е обещал, че ако до 31 декември не получи оферта, която да го удовлетворява и според която клубът, който го иска, да е готов да плати 300 000 евро за правата му, ще остане в състава. Тази сума реално покрива заплатите, които той е получил от "Левски" след завръщането му на „Герена“ от "Панатинайкос" през лятото на 2008 г.

Левски пред купуване на капитана на Любимец

Капитанът на "Любимец", Антон Огнянов, е пред трансфер в отбора на "Левски".  Той направи добро впечатление с екипа на новаците и...

Ако интересът от чужбина към Влади не бъде материализиран в конкретно предложение, още в началото на 2014 г. той ще подпише нов контракт. Очаква се, според него, месечното му възнаграждение да бъде символично завишено. Документът обаче ще включва и освобождаваща клауза в размер на минимум 150 000 евро.

Заслуга за коректността на Гаджев има и треньорът Тони Здравков. Той поддържа много близки отношения с футболиста, с когото е работил още в юношеските му години на „Герена“. Именно "Сухият" бе в основата и на завръщането му в "Левски" преди 5 години, пише football24.bg, цитирайки "Меридиан мач".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ