Генов: Няма ултиматум, разбрал съм се с Гигов

9951
Генов: Няма ултиматум, разбрал съм се с Гигов
Снимка: БГНЕС

Локомотив (София) представи новите си попълнения. Това са Иво Иванов, Петър Димитров, Камен Хаджиев, Даниел Генов и Набил Тайдер. Единствено белгиецът Раул го нямаше. Той трябва да пристигне в понеделник, което означава, че ще пропусне мача с Нефтохимик от 24-ия кръг на "А" група.

Треньорът на "железничарите" Стефан Генов пък заяви, че се надява селекцията все още да не е приключила. Преди десетина дни специалистът разкри, че иска още един централен нападател. "Раул не е точно футболистът, от когото имахме нужда в предни позиции, но въпреки това ще свърши добра работа. Иска ми се селекцията да не приключва с него, но се съобразяваме с възможностите и ситуацията. Привлякохме най-доброто, което ни беше по-силите през зимната пауза", заяви Генов.

Той коментира и изненадващото напускане на халфа Николай Дюлгеров. "Аз лично не очаквах такова нещо. Но това е негово лично решение и го уважавам. Мисля, че никой не го е обидил, така че няма какво да се търси от наша страна. Питайте го него", добави наставникът на "червено-черните".

Генов говори и за целите през пролетта на Локомотив (Сф). "Не знам дали ще успеем да се класираме на 8-мо място в "А" група. Но колкото повече точки спечелим и колкото по-напред сме в шампионата, толкова по-добре. За Купата на България ще се опитаме да отстраним Черноморец и имаме шанс", каза още той.

През есента неговото бъдеще в "Надежда" напрекъснато беше поставяно под съмнение, а по този повод той заяви: "Ултиматум към мен няма. Аз съм се разбрал с президента. Твърденията, че мога да бъда отстранен си бяха кампания на някои медии срещу мен. Собственикът ни много добре знае какви са реалните ни възможности.  През есента направихме някои добри мачове, но не успяхме да влезем в първите 7", завърши Генов.

Срещата на Локомотив (Сф) срещу Нефтохимик пък е в събота, 22 февруари, от 14:00 ч. на стадиона в столичния квартал "Надежда".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ