Йешич: Бяхме по-близо до победата, но нямахме късмет

13222
Йешич: Бяхме по-близо до победата, но нямахме късмет
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Литекс Миодраг Йешич оправда нулевото равенство в дербито с Лудогорец с липсата на късмет. Според него "оранжевите" са изпуснали да победят шампиона.

"За съжаление не успяхме да вкараме и да победим. Мога да честитя на футболистите, раздадоха се във всичките 90 минути. Единственото, което не е хубаво, е че първото полувреме изпуснахме 2-3 положения, в които трябваше да вкараме. И Лудогорец играе футбол, и те имаха своите положения. Ние бяхме по-близо до победата, но не стана, заяви сръбинът след мача. - Ако не вкарваме, няма да побеждаваме. Играем до края на сезона мач за мач и се стремим да сме по-добри. Мисля, че се получава. Хубаво е, че почиваме в сряда и че предстои пряк двубой между Лудогорец и ЦСКА. Ние имаме доста класни футболисти, така че не се притеснявам от умора. Шансовете за титлата не искам да ги коментирам. Мисля обаче, че си гарантирахме участие в Европа. Имаме желание да спечелим всички мачове до края. Днес ни липсваше единствено късмет и концентрация в завършващия удар".

Не можеше да се хвърлим урболешката, оправда се Стоев

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана доволен от нулевото равенство с Литекс в дербито на 35-ия плейофен кръг от "А" група. Шампио...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com