Кадрови проблеми за Левски преди дербито с Литекс

6276
Кадрови проблеми за Левски преди дербито с Литекс
Снимка: БГНЕС

Сериозни проблеми по отношение на състава измъчват Левски преди втория мач от новия сезон в "А" група. Сините извоюваха 1:1 в Пловдив при гостуването на Ботев преди два дни, след като имаха късмета "канарчетата" да изтърват дузпа.

Трима души от основния засега състав на Левски са с проблеми, като сред тях има и защитници. Това поставя под сериозна въпросителна формацията на сините срещу Литекс. Левски гостува на ловчанлии на 25 юли от 21:00 часа. Кои играчи на столичния отбор са с физически проблеми - научете в Sportline.bg.

"Ботев" и "Левски" откриха съботните дербита с реми

Ботев Пловдив изпусна шанса си да открие шампионата в "А" група с победа, след като стигна само до 1:1 срещу "Левски" в Коматево. "Си...

Междувременно от Левски все още чакат какво ще стане със сомалийското крило Абди. Проблемът е, че сомалиецът трябва да уреди взаимоотношенията си с досегашния си клуб Ризеспор. Играчът се опитва да разтрогне договора си с тима от Суперлигата по взаимно съгласие, тъй като "Левски" нямат финансовата възможност да плащат трансферна сума за него. Затова сините ще чакат още един ден какво ще стане. Абди игра за отбора миналата година - 14 мача и 2 гола.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com