Камбуров: При друг собственик ще остана в Локо (Пд)

7699
Камбуров: При друг собственик ще остана в Локо (Пд)
Снимка: БГНЕС

Нападателят Мартин Камбуров е все по-близо до ЦСКА, но въпреки това продължава да няма договор с клуба. Това накара "Тема Спорт" да потърси голмайстора за интервю. Камбуров обяви, че напуска Локомотив (Пловдив), но вчера призна също така, че освен офертата на "червените" все пак има възможността и да остане на "Лаута". Действащият футболист с най-много попадения в елита сподели и вижданията си за обстановката на "Армията" и при "черно-белите".

Мартине, имаш ли вече разбирателство с ЦСКА? Ще заиграеш ли отново на „Армията"?

Камбуров: Връщам се на "Армията"

Четирикратният голмайстор на "А" група Мартин Камбуров се завръща в ЦСКА. Бившият футболист на Локо (Пд), който вече е свободен агент, ...

- Все още не знам, засега няма нищо ново около бъдещето ми. Ще изчакам до края на седмицата и ако не се случи нещо, ще играя в ЦСКА. Имал съм разговори със Стойчо Младенов още преди десетина дни, но след това не сме се чували. Засега това е последното, нищо не се е променило от последния път, в който говорихме с него.

Какво те спира да подпишеш на този етап? Условията, които ти предлага ЦСКА, или възможността пак да заиграеш в чужбина?

- По малко и от двете. Не изключвам да се появи и оферта от чужбина. Има време, свободен агент съм.

А как стоят нещата с Локомотив (Пловдив)?

- Чакаме да видим дали ще има нов собственик на клуба. Дочува се, че може да се намери вариант до края на седмицата, но да видим.

Йешич ще спира Камбуров за ЦСКА

Освен ЦСКА, Литекс също изявява амбиции да има в състава си нападателя на Локо (Пд) Мартин Камбуров от следващия сезон, твърди "Тема Сп...

Може ли това да те накара да останеш на „Лаута"?

- Абсолютно, аз съм казал, че не искам да напускам по принцип. Но при настоящото ръководство няма да остана, не желая. При друг собственик ще продължа да играя за Локомотив, аз все едно съм си в отбора все още.

Константин Динев ли е най-голямата пречка пред твоето оставане?

- Просто не искам да играя при сегашното ръководство, това е. Няма друга причина, поради която да напусна. Жалко е, че за втора поредна година нищо не се знае около бъдещето на клуба, няма сигурност. Дано най-сетне да дойде човек, който да стабилизира Локо и отборът пак да играе важна роля в първенството. Клубът не заслужава такава съдба.

Смяташ ли, че сега обстановката в ЦСКА е по-добра, отколкото при предишния ти престой на „Армията"?

Локо (Пд) без Камбуров и с юноши срещу Лудогорец

Шестима юноши на Локомотив Пловдив попаднаха в групата за утрешното гостуване на шампиона Лудогорец. "Черно-белите" тренираха днес сутр...

- Аз съм на мнение, че щом Стойчо Младенов е треньор, в ЦСКА има ред и организация. Поне доколкото е възможно при тяхната финансова нестабилност. Но най-малкото присъствието на Младенов дава по-голяма сигурност.

Евентуално излизане навън вероятно ще ти е за последно, как ще го приемеш, ако не се случи?

- Няма да е фатално, ако не стане. В случай че има оферта, ще изляза, но ако не - животът продължава. Иначе се чувствам добре, не съм тръгнал да се отказвам. Играе ми се още.

В Локо (Пловдив) имаше доста пререкания, споровете между теб и Данчо Господинов станаха публично достояние. Обиден ли си на някого в клуба?

- Не ми е работа да коментирам другите, пък и не ми се занимава. Мен кой да ме обиди?! Данчо Господинов няма как да ме обиди. Аз на него мога да му казвам каквото си искам...

Грозен скандал прекъсна пловдивското дерби при юношите

Дербито между Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) при родените 1998 година бе прекратено заради скандал, съобщава "Пловдив Дерби". Н...

Какви бяха отношенията ви със Сашо Станков? Застъпваше ли се той за вас, футболистите, пред собственика?

- Доколкото е възможно, правеше нещо, но...

Ти лично имаше ли съмнения в някои мачове на Локомотив? Много се изписа по тази тема...

- Не съм аз човекът, който трябва да ги коментира тези работи, не ги разбирам. Няма доказателства, в България само се говори. За много резултати се казва, че са странни, но какво можеш да направиш? Така са завършили, това се е получило... Наистина броят на изразителните резултати е доста голям, но това си е нормално в България.

Значи към този момент ЦСКА и Локо Пловдив са реалните варианти пред теб?

Стефан Генов: Готов съм да водя Локо (Пд)

Бившият старши треньор на Локомотив (Пловдив) Стефан Генов изрази готовност да се върне начело на тима, информира вестник "Тема спорт"....

- Предполагам, че до края на седмицата всичко ще е ясно. Дано знам къде ще играя. Не съм поставил условие пред себе си на всяка цена да започна с някой отбор. Ще изчакам и ще видя какво ще се случи. Но да, може да се каже, че вариантите долу-горе пред мен са Локо (Пловдив) и ЦСКА. Има обаче известни условия, за да заиграя за някой от тях. Няма нищо специално на този етап нито с единия, нито с другия отбор. От ЦСКА съм имал разговори само със Стойчо Младенов и Иво Котев. Щом те ми се обаждат, значи искат да дойда. Нека да изчакам до края на седмицата и тогава ще съм наясно къде ще продължа кариерата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ